|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Moj savet taj kik drum gledaj kao poseban instrument i ja takodje kao i artur 10grupa i vishe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Kako najcesce procesuirate drum grupu? Da li se odlucujete na blagu kompresiju u "glue thing togehter" fazonu, eventualno paralelnu, saturacija ili nesto sasvim trece?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ja stavljam 1176,nego najbolje je da se oslanjash na sluh i da pazish na raspored pluginova,kojim redosledom ih redjash
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Koristim uadov 1176ln,nego moj savet ti je da drzish kik odvojeno od dobosha i ostalih drangulija(koje sachinjavaju ritam sekciju).e sad to je moje mishljenj..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Licno, drzim ih odvojeno. Sta mislis o blagom sidechainu na toj drum grupi odvojenoj od kicka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() P.S. nekako mi je drago sto nije bilo foruma kad sam kretao da se bavim zvukom... Last edited by silicon science; 06-08-2014 at 03:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih rado okacio gomilu primera u obliku audio fajla ali trenutno nisam u mogucnosti(radim i sefica me gleda popreko)..bilo kako bilo ja pobegoh iz teme aj..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
A da pa recept postoji ali stvarno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
sve zavisi od puno faktora koji su stalno razliciti:
- vrsta / zanr muzike - ziva svirka / elektronika - vrsta / boja samog kik druma - da li se "oslanja" na bas liniju ili ne.. - da li pozeljan side chain (pumpanje)? - itd itd... o kiku moze da se pljampa do zore... jedan kik ili dva ili tri layerovana pa svaki sa drugom kompresijom i EQ..chmaranje itd. A i ne mora - mozes da nadjes gotov samle koji radi do jaja u pesmi.. pravila nema
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Drum Kick Modul | Ivan Jasic | Kupujem/trazim | 0 | 29-01-2014 02:41 PM |
vise midi input u cubase odvojeno na kanale? | branoy | Audio Software | 8 | 15-09-2013 09:54 PM |
Kick Drum Compression & EQ - odličan tutorijal - Ken Lewis | moka | Audio Produkcija - Osnove | 7 | 10-05-2012 10:06 PM |
Can I get a little bit more kick drum? | Everbeatz | Pricaonica | 5 | 04-11-2011 10:10 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |