|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
VIP Member
|
![]()
Kolega, ja ti to savetujem u najboljoj nameri i na osnovu iskustva. Polovična (a kamoli potpolovična) rešenja su najskuplja jer zapravo i nisu rešenja. A ipak koštaju.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-08-2014 at 06:10 PM. Reason: A ipak koštaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Imam problem sa centralnom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
Treba mi neko opisat kako je napravio kutiju? nisam sad mislio jo? dodatno kupovat novo kućiste sa silent uredjajima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Member
|
![]() Quote:
Nisam pratio temu od početka, ali ima? 12 stranica i na nuli si :/ Poslu?aj ?to su ti rekli. Ako ima? neki namje?taj, police, kauč ili ne?to drugo iz neke druge prostorije (police s arhivama i slično ?to se koristi nikad) prebaci to u sobu. Svi ti ka?u da će? bacit novac, ali ti ?eli? i dalje. Ako zbilja ?eli?, ima? teme koje pokrivaju svaki akustički element. Naći će? uputstva i za apsorbere, difuzore, trapove. Preporuke konkretno za tvoju prostoriju ti te?ko itko mo?e dati jer se inače takve stvari proračunavaju. Ljudi idu na fakultet za takve stvari. Ako će? ići ovako napamet metodom, samo da ne?to napravi?, onda si pogledaj druge studije sličnog oblika na netu. Napravi? si apsorbere onak otprilike (ako ni?ta smanjit će se odjek), difuzore (polica s knjigama ako je moguće, bolje nego nekakv lo?i "difuzor") i paziti na modove (hodaj po prostoriji i gledaj da ne sjedi? u nekom maksimumu/minimumu). Ostale stvari zanemari jer ionako ka?e? da nije ni?ta ozbiljno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Member
|
![]()
Nije me odavn bilo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Member
|
![]()
Nije me odavno bilo. Malo se radilo, snimalo, tezgarilo a Bogami i oženiše me
![]() ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Eto toliko sutra ću postaviti slike kako sad izgleda sa opremom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |