Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2014, 10:07 PM   #21
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Rob Jaczko Studio M Novi Sad Serbia 2012

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Boki, sve eho ploce se nalaze u maloj sobi u koju se ulazi iz PR4...soba je prilicno niska a eho ploce su povelike ..koliko se secam ima ih 6 komada...Vodili smo Roba-a da vidi i fotka pa zato znam gde su.

Pa šta je onda ono...?

No... ...ta zgrada je misterija sama po sebi...

...ti kablvi ustvari idu u Sibir...CIA...središte Zemlje, tamo se desi "magija" i onda se vrati sound u mixer kad to odobre......a možda i u KC prekoputa do Džo-ove kafane i nazad...ahahah...

Šteta i za PR3, brutalna neiskorišćena soba...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2014, 07:38 PM   #22
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Dobar video, ima stvari za cuti . Ne mogadoh da ne primetim Sonju Krstic i jos poneku poznatu mi facu, ali pobeda je u onom znalacki odmerenom udarcu na kraju .

P.S. - Cak i on mora da pita za tkz. konfig miksete i kanala. Jednostavno ne mozes za bilo koju sedi i radi posle sekunde, ako ne poznajes studio i "raspored" u njemu.
Taj udarac na kraju je i meni najdrazi, na pravi nachin prezentovana pricha o "gremlinima u mashinama" . Meni je samo krivo ako mu nisu ukljucili one nemachke sprave ruskog dizajna koje je tako zeleo da chuje. Ili su ruske sprave nemachkog dizajna...
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2014, 08:56 PM   #23
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

To su WSW limiteri...Mislim da je Siemens potpisnik...Stajali su na emitovanju koliko znam...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 10:49 AM   #24
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Taj WSW je cudo od analogije, malo ko zna da je Neve svoj razvoj krenuo bas od WSW, faza germanijumskih tranzistora, teska profesionala bio WSW, sprave rade i dan danas i to jako dobro, sto je meni fenomenalno da u celoj ex Yugi se jako vodilo racuna o kupovini hardvera, kupovalo se najbolje u tom trenutku i najskuplje naravno. Imam slicne kanale po uzoru na wsw cevne sa pasivnim eq, sve pored toga i neva je meni daleko iza (naravno da sam propustio par poznatih firmi, nije strasno). Ako su to wsw limiteri cuvajte to je bogatstvo
Braca is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules