|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa šta je onda ono...? No... ...ta zgrada je misterija sama po sebi... ![]() ...ti kablvi ustvari idu u Sibir...CIA...središte Zemlje, tamo se desi "magija" i onda se vrati sound u mixer kad to odobre... ![]() ![]() Šteta i za PR3, brutalna neiskorišćena soba...
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
To su WSW limiteri...Mislim da je Siemens potpisnik...Stajali su na emitovanju koliko znam...
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Taj WSW je cudo od analogije, malo ko zna da je Neve svoj razvoj krenuo bas od WSW, faza germanijumskih tranzistora, teska profesionala bio WSW, sprave rade i dan danas i to jako dobro, sto je meni fenomenalno da u celoj ex Yugi se jako vodilo racuna o kupovini hardvera, kupovalo se najbolje u tom trenutku i najskuplje naravno. Imam slicne kanale po uzoru na wsw cevne sa pasivnim eq, sve pored toga i neva je meni daleko iza (naravno da sam propustio par poznatih firmi, nije strasno). Ako su to wsw limiteri cuvajte to je bogatstvo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 98 | 22-06-2008 03:46 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |