|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja nesto pametno da postujem, da ne bude posle ovo ono... Silicon science samo nesto hejtuje...
![]() ![]() Imao sam izuzetnu privilegiju da upoznam ovog gospodina sa "University of California Berkeley", i fala bogu da sam ga snimao. Predlazem full koncentraciju na to sto govori profa... Last edited by silicon science; 02-05-2014 at 09:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobar video, ima stvari za cuti
![]() ![]() P.S. - Cak i on mora da pita za tkz. konfig miksete i kanala. Jednostavno ne mozes za bilo koju sedi i radi posle sekunde, ako ne poznajes studio i "raspored" u njemu.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Sjaaaaajno, svaka čast, nisam ni obratio poažnju da si snimao, odnosno, zaboravio sam verovatno...
Da...ovo je sjajan lik, zaista odlična prilika, sećam se koliko je oduševljen bio da ovo sve imamo (a kod nas je izuzetno popularan običaj da se što više sere po sebi i svojem) , lik je mega faca i tako lepo i pitko priča i rezonuje. Ovo je inače Studio 1 Radio NS-a, a ne "M", realno dosta bolji studio, i tehnički i prostorno, ne znam koliko se vidi na snimku, ali je to to... A i ja imam nekih pedeset i kusur kila više na snimku...hihihi... ![]() Stvarno - vrh!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Rob je car... Bilo je super kad je izvadio fotoaparat za stereoskopsko fotografisanje (3D) ali iz 48. godine lol, stari analogni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Haha, naravno da ga je frula zbunila
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Bio na visoj el. Drugi dan je bio i njegov student a nas drugar Marijo Pajic (ne znam da li je na rumskom).
Послато са C6603 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa P.S. Nego, sticajem okolnosti sam baš pre neki dan sa Sašom Habićem po stoti put razglabao o ergonomiji miksera prilikom usnimavanja, i baš u onom smislu koji ovaj lik pominje: „aha, vi slušate preko gornjih fadera, jel vi to uvek tako?” Važna stvar, mada deluje kao usputna primedba.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-05-2014 at 02:55 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Rob je super lik...cela poseta je bila vrlo poucna i zanimljiva.
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Na osnovu ovoga što sam video i ja mislim tako. Ali baš zato, hajde da pričamo o tome kako je ko doživeo svu tu žvaku
![]() Meni je ta priča o „gornjim” i „donjim” fejderima interesantna zbog mentalnog (i ergonomskog) odnosa prema „gejnovanju” i slušanju. Odnosno, da je tokom multitrack snimanja mogućnost lagodne manipulacije slušanjem važnija od „gejnovanja”. Pozdrav, Vasa
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Da si ikad snimao u PR1 shvatio bi zasto su donji faderi gain a ne obrnuto
![]() P.S. Samo slusanje podesavamo cesce na nekom od Cue sendova bas iz razloga da sto manje diramo pult tokom snimanja...iako je temeljno repariran 2009 trazi konstantno odrzavanje sto u slucaju drzavne firme nije cest slucaj
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 03-05-2014 at 04:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 98 | 22-06-2008 03:46 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |