|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Izvinite što se šalim, ali to su sve idiotske priče koje sam čuo od ljudi... Na žalost ne mogu da verujem koliki broj ljudi zaista veruje u to, plašim se da je racionalnih ljudi u manjini... EDIT: Evo malog dokaza koji donekle potkrepljuje da ogroman broj ljudi zaista veruje u HAARP i te budalaštine, pročitajte samo komentare u ovom videu, stičem utisak da smo kolektivno lud narod, ili da smo toliko nepismeni i da nam je mozak toliko ispran https://www.youtube.com/watch?v=vByNjXXfrcA A pogledaj ovu maloumnost majke ti, na engleskoj wikipediji lepo pise: HAARP is a target of conspiracy theorists, who claim that it is capable of modifying weather, disabling satellites and exerting mind control over people, and that it is being used as a weapon against terrorists. Such theorists have blamed the program for causing earthquakes, droughts, storms and floods, diseases... A na našoj: Osnovni ciljevi projekta su da se unisti neprijateljska zemlja poplavama ili raznim elementarnim nepogodama. Nalazi se sjeveroistočno od mjesta Gakona na Aljasci i odatle se upravlja haarpom i deluje na sve drzave u kojima je antena postavljena, a projektom upravlja Univerzitet Aljaske, US Air Force i Ratna mornarica SAD. Sad moje pitanje, jel smo zaista toliki kreteni ili šta ? Last edited by Jan; 18-05-2014 at 03:42 AM. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jbg, wikipedija je otvorena enciklopedija. Kad ima? manje ljudi koji se bave odr?avanjem kao kod nas i kad niko ne primeti da je neko svojeru?no odradio takvu stranicu, onda ona ostane da stoji takva kakva je. Ja kontam da je teorijama zavere doprinelo to kako se u tv serijama i filmovima ili u medijima prikazuje nauka. Nau?nik je obi?no prikazan kao modernizovana vrsta alhemi?ara koji uz pomo? elektronike samostalno ili u krugu malog broja saradnika otkriva ne?to neverovatno. Raja ne razume kako funkcioni?e nau?na metodologija, i da se danas naj?e??e radi u velikim timovima i da je nau?ni rad uvek nadgradnja postoje?eg a ne "put u nepoznato". Nerazumevanje je doprinelo prihvatanju ideja kao ?to su: "Znaju ti nau?nici ne?to ali ne?e da objave", "Imaju lek ali kriju", "Imaju takvo oru?je ali kriju", kao i spremnosti obi?nih ljudi da prihvate izmi?ljene naslove "grupa nau?nika otkrila lek za rak ali nikog nije briga". Sa druge strane nezadovoljstvo ?ivotom generalno i nezadovoljstvo zdravstvom je u?inilo da postanu privla?ne pri?e tipa "Soda bikarbona le?i rak". Kona?no, to sve negde govori i o tome kakav nam je obrazovni sistem, kad ima? i ?kolovane ljude koji veruju u gluposti. Interesantno je i da ljude zapravo ne interesuje ta?na informacija ve? biraju da veruju u onu koja im je privla?nija. Skoro uvek kad na Facebook-u vidim neki takav ?lanak, potrebno je bukvalno 20 sekundi google pretrage da se na?e npr ta?na informacija odakle je fotografija, da li postoji takvo istra?ivanje ili koja je bila ta?na vest. Ali jasno, onaj ko je oka?io takvu vest, on ne ?eli da proveri, jer mu se ne dopada ideja da sazna da vest nije ta?na.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 18-05-2014 at 02:04 PM. |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Lijepo je cuti Dusane i Jan,da je svijet jedno predivno mjesto za zivot,prepuno dobrih ljudi,pogotovo onih na vrhu vlasti (ako smatrate da postoji ljudi na vrhu vlasti,drzavne,vojne,bezbjedonosne,ekonomske,relig iozne itd) koji cine sve da nam omoguce takav svijet,prepun ljubavi i idilicnog zadovoljstva u kojem svi zivimo u toplom,harmonicnom skladu
![]() Dakle,ovo sve sto se desava napolju,to je sve apsolutno slucajno,to nema nikakve veze za tim finim cikama koji sjede na vrhu,i sve je super,nemamo nikakvog razloga za brigu ![]() ![]() A sad vas ne bih izdrzavao,idem da odnesem 2 kese garderobe,prekirvaca,carapa ,hrane i ljekova,da dam svoj skroman doprinos pomoci napacenoj braci u Srbiji i Bosni ! ![]() Svako dobro !
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
AudioStorm, nije lepo ?atro odgovoriti ljudima a da se ?ak nisi potrudio da pro?ita? ?ta su napisali, nekulturno je. Kao ?to je i ovakva vrsta sarkazma u kojoj se, umesto argumenata ismeva mi?ljenje drugog tako ?to se pravi karikatura i govore stvari koje ta osoba nije rekla. Po?to niko ovde pre tvog post-a nije rekao ni?ta nalik ovome iz tvog pasusa, mogu samo jo? jednom da ponovim da je ipak lepo pro?itati post koji komentari?e? i normalno odgovoriti na njega.
A to ?to daje? pomo? to je lepo, i treba. Ali nisi jedini, ?isto da se razumemo po?to bi se tvoja napomena mogla ru?no shvatiti da insinuira? da neko drugi to ne radi. A to sigurno ne ?eli? re?i, jel da?
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zasto bi se moja napomena mogla shvatiti pogresno?Ja sam fino rekao da idem da dam svoj doprinos pomoci,i to je sve.Odkud takav stav da ja zelim reci da to neko drugi ne radi,to ne razumijem? ![]() Drugo,pazljivo sam procitao svaki post prije ovoga,tako da ti komentar ne stoji,ti si izneo samo svoje misljenje,u kontra prilog "TZ" i nista vise od toga.To je samo tvoj stav i ja ga postujem.Ako mislis da su to neki relevantni dokazi za isto,bojim se da bih pomislio da si malo naivan.A to sigurno nisi. No hard feelings ![]() Ono sto je vaznije brate,jako velika katastrofa je zadesila vase zemljake,a nasu bracu,sestre,komsije,prijatelje,mislim zaista da nema mjesta nekim ovakvim stvarima,slozices se? Bitka je sa svime,sa nabujalim rijekama,vremenom,nedostatkom opreme,ljudstva,vozila,hrane,ljekova,dajmo nas maximum. Sto se tice teme odakle je i krenula neka diskusija,rado cu se odazvati da sukobimo misljenja/argumente ali nekom drugom prilikom i na nekom drugom mjestu, Zivio !
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
I to je to. Lock.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec) | DaBear | Razno | 54 | 25-11-2008 11:39 PM |