|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
hmmm ..... nije lose , nije lose
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To se odavno zna da Kraftwerk i Stonesi imaju najjace advokate na planeti!
Sjetite se samo slucaja iz 1997. kad je band The Verve uzeo sample sa ploce klasicnih intrumentalnih obrada Stonesa i od toga napravio uvodni loop za Bitter Sweet Symphony i na kraju ekspresno izgubili sudski spor sa Stonesima. Advokat Stonesa je uspio isposlovat ne samo da SVA LOVA od autorskih prava i izvodjenja ide Richardsu i Jaggeru, nego su The Verve morali na CD-u ispod pjesme Bitter Sweet Symphony potpisat Jaggera i Richardsa kao autore pjesme!!! To je bandu inace bio najveci hit od kojeg nisu zaradili ni penny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
ocigledno im je muzika odavno dosadila sto dokazuju i njihovi 'nastupi' - plejlistu u plejer i mrdamo se ko roboti ,strasno ..
Mozda im je trebalo malo paznje javnosti pred sledece 'nastupe' pa smislili da tuze lika za 'cangr' ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() kraftwerk sviraju uzivo. itekako ![]() kraftwerk tuze sve zivo. itekako ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
pa da ,bash zato sto sam bio ..i ocekivao lajv pa mi dobro doslo da ih napljujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
[pa ko svira elektronsku muziku uzivo??
kako da svirate bass i kojekakve "sequencere" (ja ih tako zovem) ...oni i onako sviraju samo sa dva prsta!! Nemoj da se lozis da neko sto radi uzivo - okrecu filter mozda!! i to je sve! ili pustaju isprogramirane ritmove ...ili na LIVE-u pale i gase kanale! mani me!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
i verujem da sam bio na drugom koncertu u nekom drugom gradu da bi video i cuo potpuno isto sto i ovde(istim redosledom)..sad sam bash gledao fotke sa nekih nastupa koje su imali 2004te ..ista koncepcija potpuno kao ovaj ovde iz 2006te
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
face se pretvorile u dripce pozere ne bi li zgrabili josh malo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Domaci Kraftwerk!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 5 | 02-12-2006 11:26 AM |