|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Evo leglo odmah, cim sam poslao
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
dole pri dnu upises mail i stigne ti update
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Kad me pita gde da stavim brid?ovane dll-ove dole stoji u zagradi da je preporučeno da u hostu ne stoji na listi foldera za skeniranje plugova folder u kom su originalni dll-ovi. A ja samo Kontakt brid?ujem, u tom folderu su mi svi ostali plugovi.
Sad me zbunio lik. Jel treba da pomerim dll Kontakta negde drugde? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene ova priča nikako da uspije ; odn. da uspije kao kod vas. Naime, brid?ing radi ok. Ali, guta veoma puno cpu, pa kasnije zapinje i krcka. Pregledom cpu i latencija, poka?e se glupavo i intenzivno trzanje cpu samo na ovim plugovima. Oni od 64 bit rade perfektno i bez problema. Ne znam da li Studio One ima ugrađen brid?er ; ako ima, mo?da to smeta. Volio bih rije?iti ovaj belaj, jer imam nekoliko starijih plugova koje koristim, a kojih nema u 64 bit verziji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kupio 1.65 i instalirao. Sutra probam na du?e staze pa javljam. A brid?ovane plagove vidi samo kad je u glavnom VST folderu folder sa brid?ovanim plagovima. Ako napravim negde drugde folder sa brid?ovanim plagovima,ne vidi ih iako sam ga dodao u VST path i uradio update plag infoa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Javljam u toku dana,hoću malo du?e da gnjavim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Uvijek isti problem, ako se pravi odvojen folder. Inače mi je postavljen onaj 2.6(5) iz januara, 2014.g. Radi izvanredno - osim ovog. Sada upravo probavam da načinim bridžere u izvornim direktorijima x32, pa da ih tako prijavim. Javljam odmah je li ova varijanta uspjela. ***** Probao sam. Jeste manje, ali i dalje trza, što može biti problem kada se dokuči nekih 70 do 80 % cpu. Last edited by alfom; 11-05-2014 at 09:40 AM. Reason: Isprobao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
So far so good.
![]() Sutra ću jo? vi?e da radim pa javljam jel i dalje sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Kod mene na originalnom Cubase 7.5 64 bita sa kupljenim Jbridge 1.5, ne mogu da rade dsp karte na 64 bita,Uad-1 i Focusrite Liquid mix 32.Tako da radim samo njih na 32bita.Inače svi ostali pluginsi rade bez problema.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jBridge kupovina | BozaMaxi | Audio Software | 3 | 15-02-2013 07:24 PM |