|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
..i treba? da izbri?e? dll 32 bit fajlove ..najbolje napraviti novi dir (npr. stari dll file) i prebaci? ih nekamo zlu netrebalo.NE u isti dir.
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Dir-direktorijum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
..Dakle, kad jbridge skenira dll plagin ti odabere? direktori gde će ga pohraniti.
Sad lepo cut ta dva filea (jedan je dll a drugi txt) i prebaci? u napr.: VSTplugin gde je napr. Trilian.dll..ALI njega raruje? (kompresira? u rar) a dll file izbri?e?..i sad paste ona dva filea (dll i txt) na njegovo mjesto. Onaj dll koji si pretvorio u rar ti slu?i kao "zlu ne trebalo". Kapi?i ![]() AKO ne vidi? u cubu taj plugin obavezno u cubu "Plugin update" ..ponekad je i dobro napraviti i dodatnu stazu u: VST2 plugin path na taj plugin. Neznam koliko sad razmije?...ali pitaj ..po redu gdi si zapeo. ![]()
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Da ne otvaram novu temu ...
Dakle,podigao sam najnoviju verziju abletona,tacnije 9.6.2 i instalirao jBridge.Napravio sam posebnu particiju na externom disku za sve instrumente,stare prethodno ih makao iz sistema i ponovo instalirao u tom folderu.Kad pokrenem jbride on mi daje opciju da bridgujem iz kojeg hocu foldera,ja obiljezim i odradim. Medjutim kad otvorim ableton nema mi svih vst-ova,i to veceg broja ![]() Takodjem,moram da pokrenem ableton kao administrator da bi jBridge radio,ali onda kada to uradim ne mogu mnoge stvari da radim u programu,dovlacenje samples i slicno ... Neko soluciju da ovo poslozim kako treba? ![]()
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
jBridge obavezno pokrecesh kao admin,jako bitno da isposhtujesh 32 na jednu stranu 64 na drugu i folder za vst koje on ucitava i cuva(Prilikom zadavanja destinacija za te vst on ocitava u prozoru svaki vst koji odobrava tako da dobro pogledaj)mora da radi 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ja uvek pokrecem ableton kao administrator i sve shljaka moguce da ta verzija abletona koju koristish nije lepo instalirana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Run as admin je mislim neophodno kako rece Bane, mada sam za Ableton takodje stavljao as admin only pa nisam imao problema, cak neki VST-ovi nisu hteli da rade, ako nisam pokretao sa "admin pravima". Takodje, externi hard...hmm...probaj 1 problematicni 32 bit-ni VST da stavis/instaliras na C:/sistem particiju i "bridzujes" na x64 pa vidi da li radi. A trebalo bi, dok particija na externom disku i sama instalacija tamo...ne deluje mi kao najsrecnije resenje za stabilnost... Kod mene je inace Ableton 9.1.7 i JBridge 1.5 (najstabilnija varijanta u mom slucaju i za sada, dok ne sacekam SSD pa ponovo install svega i malo tuning-a i uklanjanja nepotrebnog ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jBridge kupovina | BozaMaxi | Audio Software | 3 | 15-02-2013 07:24 PM |