|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam ladno juce razmisljao o istoj stvari. Ovde je tolika nemastina da se rekao bih nista ne prodaje, ali bas nista.
Toliko super hardvera i po prilicno dobrim cenama, a niko da ga kupi. I ja prodajem vec 6meseci neke sprave koje mi u medjuvremenu ne trebaju (jer sam nabavio druge), a nema ko da ih kupi, a prodajem ih bukvalno upola cene. Za softver se skroz slazem, da svi placaju softver ne bi ovde bilo nikakve muzike koliko se nema para. Ne secam se da je ovako lose bilo u zadnjih 10-15godina sigurno.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prodaja CD-a u Srbiji | DaBear | Razno | 5 | 24-11-2013 10:48 PM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Mike Nielsen u Srbiji!!! | perpetuum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-06-2005 02:18 AM |