|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]()
Ok, brain-fart sa moje strane za tempo track. Jednostavno kad sam video da postoji tempo editor, nekako sam pretpostavio da sigurno postoji i tempo track i nije mi palo na pamet da proveravam (ni kad sam prvi put pokretao Elements, ni sinoć kad sam pročitao temu).
![]() Quote:
Elements ima sve što meni treba (pored najosnovnijih stvari koje se podrazumevaju i u skroz redukovanim verzijama ovakvih programa): podrška za instrumente sa više izlaza, inserti, sendovi, dovoljan broj audio kanala i VST instrumenata i fina mikseta, koja mi se sviđa bar koliko i ona u S1-u. Od stvari koje su mi falile u S1-u, tu je drum editor i virtuelna klavijatura koja je podosta funkcionalnija i intuitivnija od one u S1-u (nemam prostora da držim pravu MIDI klavijaturu, koju inače imam, blizu računara i onda me ona S1 virtuelna klavijatura baš podosta, podosta sputava). Ostale stvari koje fale otprilike stvarno i jesu za studijsko okružnje (ok, i onaj vari-audio nije striktnovezan za studijsko okruženje, ali meni ne nedostaje). Daleko od toga da ne znam da ih koristim, ali ja jednostavno ipak ne radim u studiju. Dakle, kao što rekoh, osim ako ne previđam nešto (a, čini mi se da ne previđam), ovo je skroz ok za nekoga kao što sam ja, ko voli i ume da koristi sve što se da koristiti, ali ipak ima dovoljno razuma da ne bude alav, ako mu neke od opcija nisu baš neophodne. Sve je to: ili nešto što mi ne treba zato što ne koristim Cubase u studiju (control room), ili nešto što me ne zanima (vari-audio), ili nešto što ipak mogu prilično lako da prežalim, kad već moram (tipa MIDI plug-inova). Edit: E, da, ima i ta fora da Studio One ne radi baš preterano sjajno sa Emu karticama. Čitao sam svojevremeno thread na Presonus forumu gde je na kraju ispalo da se otprilike ljudi iz Creative i ljudi iz Presonus-a međusobno prepucavaju i da svaki od njih govore kako su oni drugi ti koji bi trebalo da se iscimaju oko bolje tih problem. Ljudi iz Presonus-a kažu da S1 nema tih i tih problema sa drugim karticama (specifično krckanje u pojedinim okolnostima, recimo, posle svakog audio eksporta i tome slično, a bogami bilo je i BSOD-a kod mnogih korisnika ![]() Last edited by Ghost Dog; 18-04-2014 at 04:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vst i Cubase 5 | elmirh | Audio Software | 3 | 09-07-2012 05:49 PM |
HK Audio Elements konfigurator | lesha | Komercijalni Oglasi | 2 | 14-04-2011 02:06 PM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |