|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Meni jedino još sintovi imaju smisla (možda je to samo moj trip), ali mnogo bolji zvuk izbacim kad sednem i igram se sa parametrima na samoj spravi nego kad klikćem mišem po plug-u. Ubije mi kreativnost. Još kad poslušam ono što sam pravio dok sam koristi Norda i K-Station, malo mi bude krivo. Smor.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Mislim da, posebno na ovim prostorima, postoji previše ljudi koji nisu dovoljno radili u svim vrstama sustava (ITB, OTB, Hibrid) da bi mogli jasnu crtu povući i govoriti što je bolje. Činjenica da svi danas rade ITB ima jako puno veze što u tome rade besplatno. Ja u svom gradu poznajem samo jednog čovjeka koji radi komercijalno i u kompu ima samo nekoliko plugina jer si više ne može priuštiti, a razvaljene ne koristi.
Ne branim ITB - dapače nezamjenjiv je. Ali ajmo ne govoriti o zvuku i uspoređivati ga jer je ITB jednako loš kao OTB i obrnuto... Hardver se ne prodaje jer je neimaština. Teška neimaština. Da se hardver može lako ukrast u skoro neograničenim količinama svi bi ovdje pričali kako je OTB sistem rada superioran...
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Kakva je situacija u komsiluku,Hrvati su uvek bili korak ispred nas sto se tice opreme i studija.Slusao sam neke snimke iz Bugarske,moram da priznam da dobro zvuce,Bosna...?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ja sam ladno juce razmisljao o istoj stvari. Ovde je tolika nemastina da se rekao bih nista ne prodaje, ali bas nista.
Toliko super hardvera i po prilicno dobrim cenama, a niko da ga kupi. I ja prodajem vec 6meseci neke sprave koje mi u medjuvremenu ne trebaju (jer sam nabavio druge), a nema ko da ih kupi, a prodajem ih bukvalno upola cene. Za softver se skroz slazem, da svi placaju softver ne bi ovde bilo nikakve muzike koliko se nema para. Ne secam se da je ovako lose bilo u zadnjih 10-15godina sigurno.
|
|
|
#7 |
|
Member
|
^ Da svi koriste isti krekovani softver da se čuti u modernim miksevima, naročito taj neki pop/folk fazon. Ne znam da li je nema?tina gora sada nego pre deceniju, ali je zvuk i miks definitivno dno dna. Čast izuzecima. /rant end
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|