|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ivan Lekic
|
![]()
Uopste mi nije jasno zasto ne moze direktno na hdmi.. zasto mora adapter vga/dvi.. cemu svrha onda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Ta bi ti karta mogla zavrsiti posao, za svaki slucaj malo potrazi po netu kakva joj je multi monitor podrska, i vjerovatno ima da se provjeri i noise level, a to za buku vjerovatno mozes rijesiti kao sto sam ti pokazao na slici, manuelnom kontrolom temperature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Adapter nemam a bez adapter a neće. Uzeću adapter pa cu probati. Moja karta je sa pasivnim hlađenjem.
Sent from my GT-N7100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ivan Lekic
|
![]()
koja je tvoja karta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Nvidia 210
Sent from my GT-N7100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Nece moci te stare nvidije na tri monitora. Najbolji "safe bet" je AMD/ATI karta od serije 5xxx pa na dalje. Ima ih mali milion modela i mozes da biras kakve ti sve osobine odgovaraju a sve ce raditi sa tri monitora (pod uslovom da imaju 3 izlaza). Zbog nacina na koji radi klok na grafickoj, a ako prikljucis 3 monitora, makar jedan od tih izlaza ce morati da bude DisplayPort (ili aktivni konverter iz DP u DVI i slicno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Upravo je to kod mene slucaj, dva na Display port, kad sam narucivao monitore pogrijesio u oznaci, i kad su stigli, imam sta i da vidim - na sva tri VGA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ivan Lekic
|
![]()
Otvorio sam komp da pogledam stanje i upravo je onako kako sam i mislio .. zbog takvog"gustog"rasporeda kartica i portova, jednostavno nije moguce da bilo sta prepakujem da bih dobio dva slobodna pored pci-e za ovu novu asusovu kartu .. dakle i to otpada ..
nista.. uzeo sam usb/vga startech externu usb2.0 .. to jednostavno mora da radi .. startech je USA firma, i skupo je ovo .. to jednostavno mora da radi kako pise u opisu.. citao sam review o ovome, sve je pozitivno .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Da posluzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Radice i bolje nego sto ocekujes, a i nema nijedan valjan razlog sto ne bi radila. Ljudi ponekad pisu, tek da bi nesto napisali. Budi bez brige.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema oko monitora | massaaris | Monitoring | 15 | 04-03-2014 08:24 PM |
Zujanje monitora | n00b | Monitoring | 30 | 03-10-2011 11:14 PM |