|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Na zalost, izgleda da vise niko ne pravi tanke, single-slot, AMD Eyefinity karte? XFX 5770 je bila jedna od takvih (5 x mini-DP), i bio je jos jedan 6770 model istog oblika. Vise nego odlicne karte.
Odlicno a jeftino resenje bi bile starije nVidia Quadro karte sa 4 monitorska izlaza. Dovoljno su brze za 2D grafiku (od 3D i igara ni govora) i takodje su ekstra tanke. EDIT: Ako si avanturisticki raspolozen mozes da se bacis na vodeno hladjenje - ima water blokova koji su samo 1 slot siroki, bas sam pre par nedelja sa ortako (ra)sklapao jednu takvu kartu + hladjenje. Nije jeftino, i nije za one sa slabim zivcima ![]() Last edited by fix3r; 15-04-2014 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Video sam u ponudi graficke od 50000 dinara.. Iskreno ne pada mi napamet da bacim toliki novac samo zbog treceg monitora
![]() Ne razumem se u graficke kartice ali uopste, meni sve ovo kao korektno, ali ajde, ako moram da imam graficku sa kulerom a i to jos za dva slota.. ali barem ima od konekcija 2x dvi,vga + hdmi .. to je to . i ne sme da prelazi 100 eura.. jer preko toga vec je suludo .. Code:
http://www.winwin.rs/graficka-kartica-geforce-gt640-asus-2gb-ddr3-hdmi-dvi-vga-128bit-gt640-2gd3-1152765.html Ova kartica bi sve zavrsila, samo sto me brine koliko je bucan ovaj kuler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
I... neko se drzne pa napise da USB Graphic karte apriori i generalno ne valjaju, odmah se svi oproste od teme, taman kao da je taj sto je to napisao, probao i testirao ama bas sve USB graficke karte na trzstu.
'Ajd ovako, ko ovoj nadje manu, ja mu je odmah otkupljujem po dvostrukoj cijeni (s tim da je obavezno prikljuci na USB 3.0). Kao nuz produkt, onako usput i na nju moze prikljuciti 2 monitora. http://h30094.www3.hp.com/product.as...S&sku=10468694 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema oko monitora | massaaris | Monitoring | 15 | 04-03-2014 08:24 PM |
Zujanje monitora | n00b | Monitoring | 30 | 03-10-2011 11:14 PM |
Komp i 2 monitora | Rhino | Computer Hardware | 4 | 05-05-2011 03:33 PM |