|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Vam na savjetima.
Dushan_S probao sam se malo igrati sa metodom koju si mi predlozio i pomaze na nekim djelovima, ali sam shvatio da sam snimak basa nije bas bas najsretnije rijesen tako da cu vjerojatno ponovo usnimiti bass (mislim da ce basista biti presretan ![]() Razmisljam da bass idem direktno preko jednog od preampova bez ozvucavanja pojačala, ali mislim da cu sa basistom morati prokometirati njegov stil sviranja da probamo poraditi na tom pitanju sto je moguce vise i definitivno staviti nove zice na bass hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav
Evo jedan update vezano za ovu temu. Prije dva dana snimao sam ponovo bas dionice sa kojima nisam bio zadovoljan, uzevsi u obzir gore navedene komentare. Znaci stavili smo nove zice prije snimanja uz kavu i cigaru ![]() Jos jednom hvala svima na savjetima bili su vrlo korisni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Koje zice si stavio, brusene, nebrusene, nikl, steel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Interesuje me koje zice su najbolje da bas bude pun i zaokruzen, sa pomalo boje i u alikvotama ali ne ostar kao za slepovanje. Da naginje na contra bass.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Stavili smo Rotosound Swing Bass 40-95, ali se nesjecam dali su bile Stainless Steel ili Nickel Roundwound, nisam obracao paznju...
Last edited by dreadskill; 05-05-2014 at 08:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
Pro Tools (pomoc i savjeti oko kupovine ovog programa) | ferucci | Audio Software | 1 | 27-03-2010 01:16 PM |
Recording Bass Guitar | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-03-2007 06:38 PM |