|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Eeee, radovi idu a ja nisam okačio odavno slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još samo da se malo suhne i ostalo krečenje, postavljanje lustera i utičnica. Eh sad pošto je u mene manji prostor razmišljo sam da DIY apsorbere pravim od 5 cm, one koji će ići na zidove ? kakav ću efekat postić ako stavim 5 cm vune a ne 10 cm ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pa fino ovo napreduje...samo ostani ustrajan..nema odustajanja
![]() 5 cm je pretanko....Moj ti je savjet da pravis 10 cm apsorbere plus 10 cm air gapa iza njih. To je neki minimum koji bi ti preporucio...a ruku na srce tih dodatnih 15 cm na svakoj strani ti nece pretjerano prostora oduzeti, a itekako ces osjetiti razliku.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |