|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
@mr_eko... Zavali se u udobnu fotelju, uzmi brdo grickalica i polako kreni sa citanjem ovog threada http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28239 i sve ?e ti se otprilike re?i, ?ta, kako i koliko... Ste?i ?e? koliko-toliko sliku o tome ?ta ti treba i ?ta ?e? sve trebati uraditi (mo?da ne?e? morati ba? sve) ali ve?inu da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Hvala kolega , dino , ti si moj brat :* večeras ću se zavalit i pregledat post čitav, već sam ga gledo ali nisam detaljno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
Ucini sebi uslugu i izbjegni tu spuzvu...pogtovo tu iz Visokog...
Imao sam 30 kvadrata te spuzve... Nije samo da ne radi nista za akustiku...nego se vremenom truni do te mjere da ne mozes da dises u sobi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Ok, već sam odustao
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Prozor koji gleda u salu, planiro sam staviti rigips, vunu (jeli bitno da li je presovana ili ne?) 5cm prazan prostor, vuna i ponovo rigips? neko mi je govorio da stavim najlona zbog vlage. Da li će taj najlon stvarat neke osilacije i gdje ga tacno staviti ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from Predator's phone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() No, gle, ti stvarno ne treba? ići u krajnosti kao ja ... Ja sam htio profi sound i tome sam se 90% pribli?io, a ti sa svojim NS50-kama neće? ni dobiti reprodukciju niskih frekva koje bi trebao onda kontrolirati ... A i sam si rekao da se ne misli? baviti s time profi, pa tako gledaj da napravi? i svoj prostor (barem ti ja tako predla?em) ..... Napravi kutne SC-e, cloudove, te absorbere uzdu? zidova i vidjet će? da će? s time već u?ivati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Svidja mi se ovaj tvoj prednji zid, sa kutnim (kako se već zovu neznam). Jeli i meni potrebno da radim kao ti da stavljam vunu i ono sve sto si ti napravi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |