|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Odusevili me ovi bubnjevi al ne znam sta je ovo, dal su semplovi. Kako kazu da su trigerovali ove semplove.
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
ma radim u ez uglavnom
i sve to znam...imam 4-5 expanzija-ne znam točno nije ni bitno no preglomazan mi je za ovaj stari komp ![]() drugo nije bitno da je to super saund već da je malo bolji od MIDI-ja a ovaj gm raspored, da nije problem prebaciti ...imate pravo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ih!!! A mi se mučimo da ti pomognemo. Pa planiraj i kupi novi compy!
Pa to mora da je extra old kad ne može obraditi jedan mali EZ. p.s. Pa ne trebaš ništa prebacivati. Napisao sam ti da imaš EZ drum mapu, GM drum mapu, i nju pozivaš kada postaviš bubanj. Jedino, ako ti je midi izrađen u ko zna čemu, a to obično piše. Ako ne piše, onda je to po defaultu GM mapa. Last edited by alfom; 01-03-2014 at 06:00 PM. Reason: Dopuna. Ali, nije za mobilni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubanj | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-08-2011 11:40 AM |
bubanj?! | JAH MAN | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 13-04-2010 08:33 PM |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |