|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
trebam ne?to malo, koje ne zauzima puno resursa
ali da ima klasične elemente u gm rasporedu na?ao sam jedan solidni bubanj za sampletank ali tomovi i činele su razbacane bezveze ili neki vst plag vidio sam jedan free super drum fx i po jednom videu to bi moglo biti to ali ja sam skinuo i nema zvuka ima paket sa semplovima ali kao da ne postoji veze-ili ja to ne znam podesiti iako nigdje ne pi?e da trebaju naknadna pode?enja. mo?e i neki manji instrument za kontakt pa ću konvertirati al samo da je u gm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Potrazi Edirol Hyper Canvas
![]()
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako ti treba nesto malo i jako dobro, to je onda Analogue Drum.
BuckShot, Grandioso, Kingpin, Popsticks, Rockstock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ček, koliko znam to je u biti ne?to poput coyoe-a i ak se ne varam ima čak i lo?ije saundove od njega
ili sam fulao probat ću naći ali mislim da sam u pravu edit je da upravo to probao ali čak ni sejvanje saunda ne radi pa kod svake pauze reset na piano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
kao ?to sam rekao onaj bubanj iz sampletanka mi dobro zvuči ali moram poslije sve činele i tomove premjestiti a nigdje ne nađem opcije za uređivanje ako uopće postoji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako se ne varam EZ drummer ima vi?e manje GM postavku osnovnih elemenata. Ne znam da li to tvoje "GM" zna?i da ti trebaju i one razne ?u?kalice, perkusije i to... Da ?e? na?i u jednom pakovanju i ok bubanj i da ima i to... Ne znam ba?.
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ma ne znam ez kaj ima..imam ga na laptopu sa 5-6 extenzija
nego na jednom , ajmo reći , slabijem kompu stavio sam cubase i ne?to osnovno od vst na tom ovako malo radim aran?mane jer mi laptop slu?i i za druge stvari a ne samo za audio e sad sve ostalo sam izvukao iz sampletanka -znaći instrumente koji nisu pro ali su daleko bolji od midi banki pa ipak projekt malo realnije zvuči.( uz nekakvo tealno vst opterečenje) jedino je bubanj problem naime ono iz sample tanka jest koliko toliko ali elementi nisu razmje?teni po GM sistemu, da se tako izrazim znaći tom u tom kitu pu?ten u midi instrumentu ili na EZ npr. nije vi?e tom nego ili , ne znam open hihat ili kre? ili pak ni?ta dakle na to mislim kad pominjem general midi...ne na ?u?kalice...da je kre? tamo di je kre? u GM formi znaći da ne moram kasnije razmje?tati ako ni?ta imam negdje jedan bubanj za kontakt pa ću ga konvertirati tj probati konvertirati u format za sample tank hm da,,,da ne bude za?to ne stavi? kontakt-probao ali previ?e opterečuje cpu pa onda vi?e traka lagano počinje krckati |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, GM standard je ionako stariji od Dunava... Ne znam ta?no ?ta ti je problem, prebaciti dve tri ?inele koje nisu na pravom mestu u midi traci je 20 sekundi posla. Ne znam za?to ne radi? bubanj u ne?emu u ?emu ti je lak?e da ga napravi? a onda kad izabere? odakle ?e? vu?i finalni bubanj, samo prebaci? elemente koji ti ne odgovaraju na pravo mesto. Valjda je bitnije da ima? dobar zvuk nego da li ti bubanj odgovara po razme?taju nota.
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
Jos jedan glas za EZ u tvom slucaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubanj | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-08-2011 11:40 AM |
bubanj?! | JAH MAN | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 13-04-2010 08:33 PM |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |