|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]() Zahvaljujući mom starom znancu, prijatelju i u neku ruku učeniku, Nemanji Filipoviću, opet se obreh u ovim vodama ljutog mainstream zvuka. Čak se jo? ređe nalazim u tim varijantama club oriented, pa me zanima kako se vama čini. Produkcijski gledano naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zvuči odlično,jedino sto ne znam da li je bubanj mogao biti malo drugaciji,pri tome ne mislim na produkciju,nego uopste na vrstu bubnja koji je koristen,ovaj vise vuce na živi,možda bi neki "mrtvi" bolje legao.I to ne čak ceo bubanj možda samo doboš,malo mi je prežestok za ovakvu vrstu muzike.
Last edited by disco violence; 10-02-2014 at 07:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Produkcijski perfektno.
Pesma...sve vreme sam čekao da počne...iskreno, do sada je čika Marko imao...hmm...kud i kamo inteligentnije teksove i ideje... ![]() Čika Arthur odradio svoje za čistu 10+...! ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jo? dok sam bio kod tebe u studiju sam rekao da je miks do jaja. ?to se same pesme tiče, jedino mi se svidja ona harmonija kad ide ?enski vokal, ostalo mi je 100% komercijala bez imalo iskrenog autorskog doprinosa. Al dobro, to se valjda danas tra?i.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
Dobro je Arturo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
@ disco
i jeste živ bubanj ![]() ![]() što se ostalog tiče (pesma/tekst), kako bi dushan S mudro primetio, jasno je svima šta je autoru bila ideja, i sudeći po YT countu, čini se da je tu ideju veoma ispunio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
meni je ovo super ! skroz skroz hiticno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mrtva pesma do bola. Jbg.
Retko koji tvoj mix ne volim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
kolko vidim 140k za nedelju dana, pa to je odlicno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
to ne govori baš mnogo o kvalitetu mixa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
INDABA Pobjednik : Marko Perić - Beograd | alfom | Pricaonica | 25 | 12-03-2014 03:11 PM |
Marko Mandić feat. Sara Jo | Arthur | Promocija radova | 14 | 07-07-2013 01:50 PM |
Mc Marko - Oduzeta Djela | bassystem | Promocija radova | 0 | 06-10-2010 09:56 PM |
Kad ce Marko(ex187) ? | Dean Milenkovic | Razno | 0 | 23-05-2009 08:33 PM |
Najjaca izjava za Eurosong Marko Kon!! | Geronimo | Razno | 7 | 15-04-2009 01:37 AM |