|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Pogledaj ovo,za sve pare svira,ja sam oziljno zainteresovan,em je midas,usb,vst...
http://midasconsoles.com/index.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
mislis na m32? uuuu
![]() kazu da ga bentli dizajnirao... pet somica dolarica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
koliko je jak taj HP za 300e? i da li ima FW? ja sam na jednom solidnom DELL dual coreu jedva provukao jedan kanal kroz realtime. A rekoh ti već da q6600 studijskom, i dalje se ne osećam komotno po pitanju broja i izbora pluginova. Tebi je na VSTi i 10ms ok latencija, to je za live sound čini mi se neupotrebljivo. Digitalci teraju ispod milisekunde, mene i ovih 6ms brine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a latencija na VST pluginsima je jos manji problem, to mu dodje kao line delay.... 3ms = 1 metar od zvucnika ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
pa da, 6ms je 2m, to još uvek nije problem, sledeći buffer je već nešto oko 10ms, sa tim već mislim da imaš ozbiljan problem na manjim svirkama. Ne zaboravi da to ide i u monitoring.
A ja sinoć eto gledao i ne nađoh probook za 300e koji ima FW ni cardexpress. ako nađeš neki javi. obaška što je moj prethodni HP trajao tačno tri godine pre nego je krenuo da se raspada po šavovima. A te 2010 su još dvoje mojih prijatelja kupili HP, i koristili ga za daleko jednostavnije stvari od mene, i nijedan više nije u životu. Ne deluje mi baš kao beskonačno pouzdana i dugovečna firma :/ sorry, mene ovo sve jako zanima iz praktično istih razloga kao tebe, tj ako ti nađeš rešenje, našao sam ga i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
instaliram waves native rack, i da vidimo sve na licu mesta ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
SuperModerator
|
![]()
X32 super
01v96 super Presonusi - nisu super al' zavrsavaju pos'o (kad rade... ![]() Qu16 nisam cuo ali kazu da je ok... E taj midas i mene zanima... Arture daj neki review, moze i novi topik... Skroz je simpa koncept, ali jos nisam stigao da ga poslusam Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Prednost midasa, na papiru je, sto nam daje neogranicene mogucnosti koriscenja 3th party vst-a, koji kod nas nije skup
![]()
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Ja sam radio sa q16 ah ,ali nekako nije to to,sve plastika,mali ekran,problemi sa usb,zvuk nekako jeftin,midlast,,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
u vezi Yamahe 02R v. 2 mixera | zak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 09-12-2008 01:47 AM |
Pomoć oko mixera... | newbieOP | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 26-11-2007 09:15 PM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |
Insertiranje EQ-a sa drugog mixera | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 20-10-2006 10:17 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |