|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
da, uzeo sam ceo hollywood bundle jos prvog dana.. davali neki popust na sve.. pa iskoristio
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A njega nema na pijaci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mislim da je Nexus stigao do 2.5.4, ako se ne varam, nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nexus je stigao do 2.5.9 verzije, i potpuno je promenio nacin licenciranja od 2.5 verzije .. sada imas master key za sve sto imas na acc .. umesto dosadasnjih posebnih kljuceva ..
nexus kao i gomilu exp sam kupio, i isplatio u prvoj pesmi posle kupovine.. Savetujem to svima koji zaradjuju od ovog posla ![]() a nexus krekovani takodje imam , sa svih 17 krekovanih exp na drugom kompu.. i razlika u samom nexusu je vise nego osetna .. isplati se kupiti nexus i exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svaka cast, Nexus je software koji je uspeo da oblikuje jedan muzicki pravac. To je uspeh ali zbog toga ga mrzim i izbegavam.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Kakve veze ima bilo koji muzicki pravac sa nekim pluginom ili vst-om? Ako neko misli da je sav posao dodati midi track,pozvati preset i eto ga,to je to,napravio je posao,u grdnoj je zabludi. Ako na 20 pjesama ima isti lead,to ne znaci da je taj vst za izbjegavanje,nego da zasigurno postoji razlog zasto je to tako. I ni u jednom vst-u ne postoji samo jedan lead ili samo jedan pad,pa eto tragedije, nema izbora.Ako je ikada bilo izbora,danas ga ima,problem nije u izboru nego u manjku KREATIVNOSTI,svi bi sve odmah,klik i gotovo..I nexus i vecina drugih vst-ova kriju ispod haube mnogo vise nego preseti koji su tu kao brzinska prezentacija resursa i mogucnosti tog virtuelnog instrumenta.Ali,treba malo i experimentisati,poraditi na vlastitom zvuku,ako se vec prica o "produkciji"..po toj logici bi svako ko se bavi produkcijom trebao imati vlastite vstove jer je neko nesto vec prije upotrijebio..A ima ovdje i mnogo kompetentnijih koji mogu reci mnogo vise o samom iskoristavanju istih..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
@Sky Net Pa priznacu ima malo veze sto mi sve to nabija komplekse i sto muzika (house) koju sam voleo jako se pretvorila u puzzle tj. Vengeance+Nexus. A veruj mi znam par ljudi koji samo sklapaju muziku. Gde je tu draz kad ti Vengeance odredjuje (nenamerno) zvuk? Odradi nekiu boju u neki sinth pa da vidis kako ces ceniti vise sebe nego te gotovane. Naravno i ja korisitm nekad presete i semplove ali nisam za to da se sklapa muzika. Covece gledam drugara koristi construction kits, hey skalpa covek muziku, znas sta je najtezi posao tu na kraju??? Pa kako sa smisli naziv pesmi.
jbg. biju kompleksi iz mene ali tu je dobrih 80% istine.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kupujem Expanziju za Roland R8 | alavuk | Kupujem/trazim | 0 | 04-07-2012 01:27 PM |
Pogledajte ovo cudo!!! Sta kazete na ovo?! | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 04-11-2009 07:07 PM |
Sta kazete za velikog brata? | vasko | Pricaonica | 4 | 09-03-2009 11:43 PM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |