![]() |
sta kazete na ovu expanziju?
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/LiZw0XZIzmE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Re: sta kazete na ovu expanziju?
Ovo kao i sam Nexus, mi je totalna perverzija. Tolika perverzija, da razmisljam o kupovini njihovog Nexus Complete Bundle-a.
|
komplet je ?2.939 !! :D
ipak za te pare dobices pola . pola ima narodno. dobro mozda malo vise od pola al novije. Da je ovo kojim slucajem kad kliknes kao na klavijaturi odmah preset tu znaci iz preseta u preset u sekundu, ovo bi bilo odlicno uzeti, hiljade boja vrh , al za live ne moze , sporo, jedino studio extra, ova expanzija ubija, plus video kako su uradili je amajzing!! vrh |
Nije mi ni palo na pamet da ga koristim za Live..Znam koliko kosta - ali i vrijedi..treba ipak nekad podrzati ljude koji iza ovoga stoje, nije sve u pijaci :wink:
|
Ovaj nova expasija nece vise ni da bude na pijaci do daljneg mozda i nikad.
|
da, uzeo sam ceo hollywood bundle jos prvog dana.. davali neki popust na sve.. pa iskoristio :) . ima jako dobrih preseta, mada ima i gomila onih manje upotrebljivih(filmskih) :) uostalom, kao i ceo nexus, ima sve i svasta, pa kad zatreba :grin:
|
Quote:
A njega nema na pijaci :confused::D |
Mislim da je Nexus stigao do 2.5.4, ako se ne varam, nisam siguran.
|
1 Attachment(s)
Nexus je stigao do 2.5.9 verzije, i potpuno je promenio nacin licenciranja od 2.5 verzije .. sada imas master key za sve sto imas na acc .. umesto dosadasnjih posebnih kljuceva ..
nexus kao i gomilu exp sam kupio, i isplatio u prvoj pesmi posle kupovine.. Savetujem to svima koji zaradjuju od ovog posla :) a nexus krekovani takodje imam , sa svih 17 krekovanih exp na drugom kompu.. i razlika u samom nexusu je vise nego osetna .. isplati se kupiti nexus i exp ;) |
Svaka cast, Nexus je software koji je uspeo da oblikuje jedan muzicki pravac. To je uspeh ali zbog toga ga mrzim i izbegavam.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:29 PM. |