|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A master radim u WL s time da pazim da mi ni jedan plugin (EQ ...itd) ne ide u pik a na kraju opet Essential E-3B na Final master i opet pode?avanje..pazit na pikovanje. Dobijem peak (L-R) -0,51. E onda ga sa Gain change podignem za +0,500 i na kraju dobivam za mene idealnih Peaks -0,01 (L-R) RMS power maximum -4-5.. Average -9-10-11 itd. Tako ja radim i imam osećaj da mi dinamika i mix posle bezbroj experimentiranja tako naj bolje ?ljaka.A "če?alj" milina ga je gledati..nema nigde rezanja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
..vidim da sam glupost napisao (WL nisam otčekirao u prefernce opciju)
pravilno je Peaks max= 0.01 L/R RMS max -6.5-7.. Average 11-12> itd ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |