|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Superoperater
|
![]()
@ndv
Ja licno bolujem od toga da mi je svaka softverska sitnica up-to-date, totalno nisam pobornik ideje "if ain't broken, don't fix it" Do sada me je iskustvo ucilo da je tako najbolje, ali opet - iskustva su razna. Samo sam se ogradio od eventualnih screw-upova koje mogu da mu se dese, jer je SP1 veliki apdejt... Za ghost image sam "po defaultu" rekao - ghost. Postoji dosta raznih programa, sustina je da napravi bekap sistema koji mu radi, da bi mogao da se vrati bezbolno korak unazad, ako krene nesto da se dimi iz kucista ![]()
![]() |
#53 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Jer .... to je jedna od retkih stvari na koju većina ljudi koja je pedantna po pitanju održavanja sistema (majself inkludid), ipak odmahuje rukom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#55 | |
Member
|
![]() Quote:
Pretposlednji driver je instaliran... latest je koliko sam video radjen zbog win8. Pa ne radi bas najsjanije,jer mi se desava da i npr. jedan istrument iz kontakta svira(strings ili drums neki) i on ima pucketanja i skakanje asio-a sa nekih 30% na 100%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
Evo jedne ozbiljne AMD masine.
Interface je Delta 1010LT na 128 samples. ![]() U attachment-u je print screen ! Last edited by nikolicdn; 29-12-2013 at 02:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Sto nisi stavio screenshot u postu, ljude nekad mrzi da downloaduju. Ako hoces, mogu da ti editujem post - ako nesto nisi uspeo da se snadjes i sl ? @mladjastojanovic Uh, ja sam totalno zaboravio da odgovorim - nije bilo novih postova i tema ostala zatrpana. Koliki ASIO bafer teras trenutno, ako jos zeza ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Moze, nisam uspeo da namikarim sliku odgovarajuce vidljivosti a da je iscela! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Cekaj, jesi li probao drugi FireWire chip ? Drugu FW karticu, da premestis postojecu u drugi slot i slicno ? Imao sam jednom problem da, na laptopu poslednje generacije, nisam mogao da poteram asio bez da krci (trebalo mi nesto da snimim u nekom multitrek programu + pustim nesto), pa sam presao na neki KRSH od pre trista godina, ali izgleda sa dobrim FW chipom, ili nekim kojeg je moj MOTU voleo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live 4/5 Benchmark | puRe | Audio Software | 6 | 27-07-2005 12:35 PM |