|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 19-12-2013 at 03:14 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Samo bih se plasio da mi ne izleti kroz prozor i nestane u oblacima, inace je cool.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uhhhh, ne znam...
![]() Da smo u nekoj "totalno wireless" eri, sve bi mi ovo bilo super. ![]() Ovako, uz sve novotarije, unapredjenja i super performanse, kad zamislim kako gomila kablova viri iz ovog taburea - nije mi dobro. ![]() Definitvno ce mi trebati jos neko vreme da se naviknem na ovaj dizajn, pogotovo sto su sve ostale dostupne periferije dizajnirane u potpuno drugacijem maniru i sa ovim nemaju, ama bas nikakve dodirne tacke. Bilo bi neuporedivo lakse i lepse kada bi dizajnerski sve bilo zaokruzeno. A, to cemo, cini mi se, jos pricekati... ![]()
#4 |
Member
|
![]()
Potpisujem sve sto je rekao Synclavier. I da jos nadodam, da ne osporavajuci kvalitet ove sprave - za mnogo manje para se moze sastaviti konfiguracija i bolja od ove. Ali, to je ipak Apple
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uvek se moze kupiti za mnogo mnaje para automobil korisniji pa i bolji od Rolsa. Ali oni koji voze Rolsa to nezanima.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ipak, na tom Rolsu, sve je zaokruzeno, od sedista i tapacirunga do radkapni i znaka na hladnjaku. Da ne spominjem, u kakvoj kuci zivi i kako se oblaci neko ko se u njemu vozi. U slucaju nove Mac Pro masine, ja tu zaokruzenost i sofisticiranost dizajna, imajuci u vidu sve dostupne periferije i njihov nacin koriscenja i povezivanja, i pored najbolje volje - ne vidim. A, na ovom (makar proklamovanom) nivou, to bi bilo bar za ocekivati.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa sve je Tunderbolt. Kupis adapter na sta hocrs PCI, PCIex, video izlaz ili HDD. Doduse malo ce da kosta, ali to je to.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Vaistinu Rols-rolejvski
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Pa da, RR sa priključnim delovima. Plug, tanjirača, drljača... sve redom
![]() Pozdrav, Vasa
#10 |
Pro Member
|
![]()
Hm,ova divinerova masina je,uzevsi sve u obzir,mnogo bolje resenje nego ovaj novi Mac,sve u njoj radi maltene perfektno,sve komponente su minimum u ravni sa ovim Macom (ako ne i bolje),a ako neko hoce da nadogradi brzinu i performanse moze da ide sa nekim 6core motorom,evo upravo sto diviner spominje i7 3930 za koga u saradnji sa ovom SSD strukturom nema nikakvog izazova koji nece rijesti munjevito !
Plus sve banke intri,menata instalirane + dual boot ![]() Moze se i Porseom stici na odrediste,i to brze nego sa Rolsom,i jos plus sa 2000 zelembaca u dzepu od razlike u cijeni ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|