|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
naime nakon podosta navlacenja sa rentama, home made zvucnicima radenih od kakti strucnjaka i popravaka istih radi forsiranja jer fali snage, odluco sam uzet razglas kojeg cu moci iskoristit za svoje razne potrebe ali i za rentanje. Uzimao bi nesto sto ce mi pokriti do 500 ljudi , ako je ikako moguce do 30 tisuca kuna.
Sta gledati za tu lovu? Aktiva pasiva? Mixer imam, 16ch mackie, za pocetak on ce bit dovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Te?ko da za tj. novac mo?e? uzeti ne?to da je profi a da će pokriti toliko ljudi.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
koliko je to u eurima?
i koji model mackie? cfx? vlz, onyx?
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 19-12-2013 at 01:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Recimo da si sa 45000 (cca 6000EUR) na pragu malog KV2 seta (2xEX10 + EX2.2) i to je nešto što će jako lijepo da radi. Ispod toga teško da se možeš i približiti toj količini ljudi. Sem ukoliko ne želiš da ih dereš gomilom trosistema...
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 22-12-2013 at 10:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam išao slušat neki Nova (to je Craft u nekom novom brandu zapravo) razglas koji je jedan tip u Zagrebu krenuo uvoziti i to mi je bilo sjajno. Malen relativno s obzirom koliko zvuka da na van.
Al nemam pojma koliko to košta... shvatio sam da je to neka jeftinija varijanta od ovih isfuranih brandova. Nisam od pomoći vjerovatno... Al eto, to mi je super zvučalo, pa probaj vidjet tko to uvozi i odi poslušaj
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
U toj prici cena/kvalitet, meni prvo na pamet pada RCF..... ima siroku gamu proizvoda, izdrzljiv, lepo se dere.....
npr kombinacija rcf 325a i 8002 radi veoma pristojno.....
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
600e za 500 ljudi? pa mislim da tolko košta u najboljem slučaju samo jedan kršten subwoofer od bar dva po strani koji ti trebaju u tom scenariju. O satelitima da ne krećemo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
600e za 500 ljudi? pa mislim da tolko ko?ta u najboljem slučaju samo jedan kr?ten subwoofer od bar dva po strani koji ti trebaju u tom scenariju. O satelitima da ne krećemo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neke preporuke | Rhino | Monitoring | 7 | 14-07-2012 01:02 PM |
Mastering Slusalice... vase preporuke | Ficus | Monitoring | 23 | 11-08-2009 12:34 PM |
MONITORI - preporuke | matija | Monitoring | 4 | 20-01-2009 05:57 AM |
-=PREPORUKE: Nova Izdanja=- | ProkDu | Razno | 29 | 26-12-2005 04:38 PM |
preporuke za analogni filter i osciloskop? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 17-09-2005 09:08 PM |