|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav
Imam problem... Planiram da kupim mastering slusalice, ali ne mogu da se odlucim koje... Zasad sam gledao: AKG K240MKII, K141MKII, Audio technica ATH M40fs ili M50 mozete mi vi preporuciti nesto drugo, mozda bolje, da kosta do 150e I naravno problem je gde naci... pa ako bi mi mogli reci gde imaju da se kupe, to bi stvarno bilo super... Hvala unapred, nadam se da cete mi izaci u susret ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovi AKG modeli su uglavnom iz stare serije, ima i novijih. Sto se Audio Technica sluski tice, vrlo prijatno iznenadjenje su mi bile M 50, mada mislim da ne spadaju u "zadatu" cenovnu kategoriju. Sennheiser ima nekoliko vrhunskih modela, od serije 500 pa na dalje, a jedne od najboljih koje sam cuo su "Ultrasone" (zaboravio koji je model u pitanju, ali cena je daleeeeeko, daleeeeko, mislim oko 700-800$).
Ako mozes da priustis AT M50, neki bolji Sennheiser serije preko 500, nije losa kombinacija, mada mi "Mastering" i sluske NIKAKO NE IDU ZAJEDNO, nisam do sada cuo da je neko radio iole ozbiljan mastering na sluskama... Srecan lov. P.S. Solidan izbor Sennheisera imas u "4AUDIO" u Carli caplina, ili iznad "Londona" a AKG sam vidjao i kod "Mitrosa", i kod "Artista"
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
imao sam dosta toga od AKG i ne bih se usudio ni premiks a kamoli mastering
OT: da li neko u bgd drzi AT sluske?
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovoru
![]() Slazem se da mastering i sluske tesko idu zajedno, ali sta da radim kad ne mogu da priustim sebi monitore... u svakom slucaju mislim da su sluske mnogo bolje resenje od obicnih zvucnika... Mora se od nekud poceti... ![]() Sto se tice M50, kontao sam da je najbolje resenje... Citajuci recenzije ispada da je ovaj model najbolji izbor... Sad se dvoumim izmedju M50 i K271... Bilo bi super kad bi mi neko iz artista rekao sta ima na lageru, pa da ne razmisljam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao ATHM40fs i bile su odlicne - zaista flat zvuk , detaljne , dubok low end...
Jedino sto mi se nije svidjalo jeste da su neudobne posle nekog vremena i tu ih AKG 240 mk2 "Miki Maus" shisha... Pucao bih na 50-ke... Slusalice su za pevace i ponekad kada ne smes nikoga da probudis u kuci ![]() Stekaj i pocasti se nekim Adamom A7 ili nesto slicno... Dobri monitori, audio interfejs i midi kontroler su minimum minumuma koji moras uloziti u ovaj sport ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Koristim ATH M50.
Prezadovoljan! Topla preporuka. Trebalo bi da ih ima u Artistu! (U BL Artistu ih ima i koštaju 153EUR)
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]()
artist
Quote:
inace ih redovno dobijamo. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ATH M 50 ili Sennheiser HD 600 ili 650 ( cena oko 380e).
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
M50...!
Ja kupio u Artistu za ispod 13000din pre dve nedelje... ...evo jos svrsavam.... ![]()
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Imate u novoj prodavnici Roland planet koja je otvorena skoro i nalazi se u balkanskoj 21, u njoj imate sve od audio-tehnice i to uvecim kolicinama !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MONITORI - preporuke | matija | Monitoring | 4 | 20-01-2009 05:57 AM |
-=PREPORUKE: Nova Izdanja=- | ProkDu | Razno | 29 | 26-12-2005 04:38 PM |