|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pokusavam i dalje ali izgleda ne moze ako neko zna nesto kako ide nek pise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Proslo je 30-ak g. pa mi nije naj svezije, ali, napravis split, dodelis presete koje hoces, das im razlicit midi ch. zatim odes na master menu (ili kako se vec to zvalo) na MIDI, imas opcije on, off, mono, poly, omni. Izaberes omni i to je to, on mora da PRIMA i SALJE 1~16 MIDI kanala.
KOliko se secam, jako los i spor midi interface. Bice dropova i legovanja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
@OFF, manji je to problem nego naci onaj TL...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ljudi uspeo sam sve ovo izdelim na 1 midi kanal bass na 2 midi kanal stavim solo boju ali imam opet problem javlja mi se da neki ton kad sviram brzo ostane i radi sam kao hold opcija neka na nekim tonovima strasno zna li neko sta je problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
To je ono na sta sam mislio kada sam rekao da je MIDI na tom rolandu sporo sranje i da ocekujes probleme... Dobar MIDI interface i malo igranja sa cubase opcijama mozda, maaalo pomognu.
Izfiltriraj sve controlere koji ti ne trebaju u svirci i SysEx obavezno, bice manje 'buke' u MIDI transportu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem master klavijaturu Roland A-30 ili A-33 | kebac | Kupujem/trazim | 0 | 17-04-2010 06:10 PM |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master Again | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 11-12-2005 12:41 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |