|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Superoperater
|
Quote:
Mislim da ga je DaBear malo grubo postavio - ali je pitanje na mestu. Da li zelis da "udjes na neki chart", ili si cisto imao potrebu da se izrazis ? Ako je ovo drugo, ako si tako hteo i sta ja znam, onda - ok, ali postoje odredjeni standardi kako npr zvuci sner. Ovaj zvuci malo cudno. Na kraju, nista NE GARANTUJE da se gomili ljudi upravo ovakav sner nece svideti... Muzika je NAJNEZAHVALNIJI posao, kojim neko moze da se bavi - jer - lepota je u oku posmatraca (u ovom slucaju - uhu slusaoca) EDIT: Zadnja dva posta su istovremeno kucana sa prilicno slicnim sadrzajem
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Superoperater
|
Quote:
Ono za "chart" sam stavio pod navodnike, mislim da ne treba posebno objasnjavati na sta sam tacno mislio. A u nastavku posta sam dao objasnjenje svog misljenja, koje se BTW skoro poklopilo sa tvojim, ali izgleda da se postovi citaju do pola, pa se onda odmah odgovori |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Naravno, sve to va?i u uslovima nepretencioznog poku?aja da se muziciranjem malo ubla?i siva svakodnevica. U nekim drugim okolnostima, tj. u slučaju ?elje da se ne?to ozbiljnije napravi, DaBearove primedbe bi bile dragocena pomoć. Kritika je ključni sastojak svakog napretka. Uostalom, od nje se pobeći ne mo?e - eto i ti kritikuje? DaBeara, dobronamerno, naravno.
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Moja opaska nije i?la ka tome da ne treba kritikovati, naravno da treba i zbog toga između ostalog ovaj forum i postoji, već u pravcu toga KAKO kritiku proslediti drugome. Drugo ?to mi smeta je taj aksiomski pristup sopstvenim stavovima. Čovek, kako napreduje u poslu, trebao bi postajati sve obazriviji u pogledu svojih stavova jer ?to vi?e zna? to si svesniji koliko zapravo ne zna? (Aristotel). Ja sam kao klinac bio opasan mudroser, a danas, posle par izdatih albuma od kojih su neki izdati od strane jakih izdavačkih kuća (warner music npr.), retko se usuđujem da ne?to tvrdim. Posebno u muzici, u kojoj ne postoje matematička pravila, kao u ostalom ni jasna pravila igre.
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote: