|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Superoperater
|
![]()
Diva je opstepoznata po svojoj CPU zahtevnosti. Ako ostalo radi OK, nemoj se nervirati oko Dive - da je sistemski nesto lose, imao bi vidno veci problem od ovoga i sa ostalim stvarima.
BTW - kada sam zadnji put gledao, Diva je imala lose ili nikako uradjen multithread, pa kad task menadzer pokaze da je 100% CPUa zauzeto, to se ustvari odnosilo na jedno jezgro (jer DIVA ne ume da se multi-rasporedi)... A kako je CPU zverka cudnovata, audio pocne da krci, bez obzira sto su ostala jezgra na 0% - provereno u praksi vise puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ne koristim ga već cca 2 godine a komp radi bolje nego ikad ?to je radio sa antivirusnim. Umjesto njega koristim Sandboxie. Znači, sandbox princip za sve internet aktivnosti. Ultralagan za resurse jer praktički ni?ta ne radi u pozadini osim ?to nakon ga?enja firefoxa bri?e sve ?to nije specijalno odobreno. Sa narodnim softverom nikad problema. CoreTemp je uvijek na oku tako da uvijek znam temp/frekv./opterećenje procesora. Svakih cca 3 tjedna skeniram sa Malwarebytes Anti-Malware (odličan offline skener) i to je to. Neko vrijeme sam znao koristiti dodatne offline (hvaljene) skenere ali s obzirom da nikad ni?ta ozbiljnog nisu na?li, ostao sam samo na Malwarebytes. Ta cijela priča oko virusa i antivirusa je nabrijana x 10. I dalje mislim da onaj tko ba? ni?ta nezna o internet sigurnosti treba imat antivirusni program. Ali nesta?luci + neznanje je kombinacija daleko moćnija od bilo kojeg antivirusa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Dobro je sto povremeno skeniras sistem, ali moze da bude zamorno... Takodje mozes da uradis schedule task, pa da se ne smaras rucno (ako nisi tako vec postavio) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Ja iskreno napisao kakva su moja iskustva bez AVa i navedenom kombinacijom u protekle dve godine. Ne ka?em da sigurno neću pobrat u budućnosti ne?to. Ali ako mogu na tako duge periode bez AV-a onda rađe ne koristim AV.
Naravno, image particija je uredno pospremljen na vanjskom disku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Koliki thread za tako mali interface!
![]() Sve u svemu, F 2i2 je, cini mi se, odbranio boje best buy u ovoj klasi. Sazvakasmo ga u detalj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
I moj veliki + za ovu karticu, u odnosu na cenu iste... Preampi su odlicni,celokupan utisak je skroz ok, ai mi sve to definitivno nije na nivou m-audio profire 610, koju takodje posedujem. zamislio sam u startu da prodam profire, ali sam sad definitivno u razmisljanju, posto je 610ka osetno bolja, bar kad je konverzija u pitanju(takav mi je subjektivni utisak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Platinum Voicemaster i Focusrite Platinum PENTA? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-10-2010 10:25 AM |
K: Focusrite ISA one ili sl | Arthur | Kupujem/trazim | 0 | 12-08-2010 12:40 AM |
Scarlett - Focusriteov komplet pluginova | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-11-2009 08:16 AM |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |
Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 10:59 AM |