|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da nije dovoljno da je CC kompatibilan hardver vec i da ima driver koji ce da podrzava iOS...mada mozda i gresim .
A Kurzweil K3000 ce doci nikad, najavljen je pre 3 godine i ni makac..... a sa trendom kojim su krenuli nece daleko odmaci vec ce sta vise upasti u bunar...novi Artis Stage piano pored svih sjajnih opcija i fenomenalnih zvukova nema funkciju EDIT za bilo koji patch !!?????....trazio sam 10 minuta na njemu i nisam nasao EDIT...da ne verujes ![]() Izgubio sam poverenje u velikane Yamaha, Roland, Korg, Kurzweil ( iako mi je poslednji uvek bio prvi na listi) i zato trazimm alternativu u iOS sistemu..... Nervira me sto sve njihove "novosti " kaskaju po nekoliko godina za trenutno aktuelnim funkcijama i potrebama korisnika...pored Access Virus TI i Yamaha Motif niko jos nije uradio VST integraciju ko svet a pricamo o 2014 godini ! Zato kako kaze Synclavier samo hibrid varijanta pije vodu...iPad i hardver sint pa da te vidi Bog
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Android koncept kreiranja muzike | Goran B | Razno | 0 | 10-08-2010 06:17 PM |
Kakav koncept !!!! | DaBear | Razno | 11 | 31-01-2008 10:02 AM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |
zanimljiv koncept... | zvincic | Computer Hardware | 5 | 17-06-2005 12:13 AM |