|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Znaci svakih par godina i JunkButLoud ubode! Za 300 zaista nista ne moze da se kupi. Bas ste me zainteresovali da cujem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno receno ovim potezom su ozbiljno ugrozili prodaju serija 23 i 43, cak mislim da su prestali da prave seriju 2325 kada su ovi izasli jer je u startu bila skuplja za 200 eura.
Definitivno preporucujem da ih poslusate, posebno oni koji ne vole JBL jer ce se prijatno iznenaditi ![]() Veci model LSR 308 kosta 511 eura sa PDV
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Po reakcijama mi deluje da su ponovili recept! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja nikad nisam bio fan JBL ali sam igrom slucaja radio posao u jednom studiju gde su imali JBL LSR 6325P kao jedini monitor...
bio sam u fazonu jebi ga, uradicu posao kako tako i valjda nece biti jako lose... epilog - po zavrsnom poslu sam zaradjene pare potrosio na kupovinu tih istih monitora ![]() Serija 63 je top serija od JBL pa samim tim i cene su malo jace ali opet znacajno manje od konkurencije u toj klasi...da skratim pricu kao sto si i sam rekao ponovili su recept ali ovog puta za nizu klasu sa najneverovatnijim odnosom cena/kvalitet. Trenutno je jedan par LSR 305 kod mene na testu pa koga zanima moze da se javi da ih cuje u svom prostoru
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dve nove | cAAc | Promocija radova | 0 | 22-08-2011 06:23 AM |
Preporuka za monitore | dmic | Monitoring | 13 | 22-12-2005 03:13 PM |
:: Yamaha najavila nove studijske monitore :: | lesha | Monitoring | 0 | 03-09-2005 01:12 AM |