|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
East West Symphonic Orchestra
1. Povremeno tokom reprodukcije ako otvorite EW kontrol panel kompletan zvuk iz Cubase-a zakuca u zujanje (najbliži opis zvuka) RJEŠENJE: jedino restart projekta ovo zaustavlja, bar kod mene. 2. Ako koristim više EW modula, poslije ponovnog učitavanja projekta pojedini preseti (udaraljke) neće nikako da se učitaju niti reaguje na preset ili multis fajlove. RJEŠENJE: zamjena mjesta modula u Cubase VST rack-u (ovaj bug mi je dosta pravio probleme ali eto pronađoh rješenje ![]() Još samo da dodam da East West Symphonic Orchestra radi preko Kontakta, možda to ima neke veze, jer znam još par slučajeva koji su imali probleme sa nekim drugim semplovima, aj ga znaj ![]() Last edited by Goran B; 20-01-2013 at 01:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
East West Symphonic Orchestra Platinum je zaista odlican, ali imam problem sto nece da mi radi preko jBridge. Radi preko kontakta i to je u redu, ali bih ipak voleo da koristim njegov interface, ali je to moguce samo kao klasinu 32 bitnu aplikaciju bez jBridge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrator
|
![]()
Orchestra provjereno radi preko jBridgea...
Kako si bridgovao i u kom hostu je koristis (koja verzija Cubasea) i koja verzija jBridgea ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Cubase 5.1.1 + legalno kupljeni jBridge v1.5
On uradi onaj .32 fajl, ali Cubase nece da ga ucita, a pokusao sam sve. Reskeniranje plugova, rucno pronalazenje, sve cega sam se setio. Isto tako se ponasa i Ni Elektrik Piano i jos neki, dok Nexus, Stylus RMX, BFD 2 i mnogi drugi instrumenti rade preko jBridge. Ne znam u cemu je problem? Da nije do verzije samog VST plug ina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ableton8.2.2 bug pali se rec iz cista mira.promenio 3 tastature,4 mishova i dva midija i dalje se pali rec.(nije u pitanju istroshen proces pa da baguje).reshenje napraviti track koji nesluzi vec tako stoji i taster za rec na traci normalno da bude ukljuchen jbg..back to cubase..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |