![]() |
Popis otkrivenih bugova
Ako već ne postoji ovakav topic, bilo bi dobro da ovdje zapisujemo sve bugove na koje smo nai?li u svojem radu.
Meni trenutno padaju na pamet 2 sa kojima sam se danas susrela: 1) Nuendo 4 - drag&drop mp3 iz vanjskog foldera u projekt (dakle ne sa import funkcijom) - ru?i se kod preopterećenog sustava 2) UAD Precision Multiband ako je uključen - midi latencija do neba, dovoljno ga je isključiti (ne treba ga ukloniti potpuno) i ok je |
Re: Popis otkrivenih bugova
Nuendo i Cubase 3 - ako je mixer prozor u "always on top" modu, ne radi ctrl-G shortcut za grupisanje audio clipova (ovo mi je oduzelo sate i sate paklenog editinga bubnjeva). Rešenje - ili ugasiti prozor, ili promeniti shortcute za grupisanje
|
Nuendo 3, u inspektoru, klik na panoramu obavezno ode pan u kontra smeru, jako iritantno
|
Quote:
|
Kako to da do sada nismo imali slicnu temu!? Hvala Anita...
Stavljeno u sticky! (pa posle brisem svoju poruku, da ne smeta). |
degrupišeš ih istom komandom, a prednost je kad počneš da drkaš ozbiljan editing recimo bubnja od 18 kanala sa sve slipovanjem levo desno, krosfejdovanjem i stretchingom. Onda je mnogo lakše i praktičnije da drkneš sve u jednu grupu pa onda seckaš na sitnije i pomeraš, pre nego da klikćeš po samom folderu koji pola tih komandi ni ne prima. Ja folder koristim samo da bi sakrio celu grupu kanala u velikim projektima, i radi mutiranja-soliranja istog, mimo mixer rutinga.
|
degrupi?e? ih istom komandom, a prednost je kad počne? da drka? ozbiljan editing recimo bubnja od 18 kanala sa sve slipovanjem levo desno, krosfejdovanjem i stretchingom. Onda je mnogo lak?e i praktičnije da drkne? sve u jednu grupu pa onda secka? na sitnije i pomera?, pre nego da klikće? po samom folderu koji pola tih komandi ni ne prima. Ja folder koristim samo da bi sakrio celu grupu kanala u velikim projektima, i radi mutiranja-soliranja istog, mimo mixer rutinga.
|
ovo je mozda samo do mene, ali:
massive + collossus + ez drummer = crash. Cubase sx5. ne znam zashto, dignem ez da bi na brzaka schukao "zive" bubnjeve, pa cu posle da se smaram sa ostalim, i ovo mi se redovno desi.. :/ |
Quote:
|
Mo?emo onda staviti naslov Popis POTE?KOĆA u radu sa softwarima...
Dakle, bug ili ne... nebitno. I ne. Meni niti jedan drugi kompresor to ne radi, osim ovog UADovog, dakle teorija ti ne stoji. |
All times are GMT +1. The time now is 09:27 AM. |