|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,interesuje me dali neko imao sa ovim monitorom neko izkustvo?Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam davno kupio nove na nekoj akciji, samo rp6 u artistu, radili su mi jedan dan, i onda je jedan visokotonac pregoreo. Vratio sam im, nisu hteli da daju novi par, vec da servisiraju postojeci (neprofesionalno od artista), nisam hteo ni da cujem za to, jer nisu radili bukvalno ni par sati, pa sam trazio povracaj novca, novac sam dobio. Sreca pa su pristali na povracaj novca.
A sto se tice rada, vec je bilo reci u raznim thread-ovima (prelistaj), i kako sam tamo napisao, sto se tice sestica, identican ali IDENTICAN zvuk kao media speaker Micro Lab Solo 2, koji su tada kostali oko 70e. (sad su ovom mikro labu digli malo cenu na oko 100-110e jer su videli da se traze). A osmice, verovatno isto sr...e u malo vecem pakovanju, sa malo vise buke u niskim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam VXT6 vec nekoliko godina. Zaista dobri zvucnici u toj cenovnoj klasi.
Kada bi sada kupovao zvucnike do 700 EUR , pojma nemam sta bih uzeo(mislim da je VXT6 poskupeo). Do cifre koju si ti spremio za Rokit( mislim oko 450 EUR) , polovan Adam A7 pod uslovom da nema noise port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nazalost... prazno trziste polovnih monitora ja jurim vec nedelju dana neke do 600e nema ni jednog adama ni jednog event-a nistaaaa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
pozdrav i ja razmisljam do 400e uzeti neke aktivne monitore pa da se otarasim alesisa gledao sam (KRK RP6 RoKit G3) i (Esi near08 experience) ali esi je tesko naci nove dali neko zna valja li sto nova generacija krk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U školi gdje radim imamo KRK RP8 G2 monitore u predavaoni. Jako dobro rade. Nemam ništa spektakularno o njima za primjetiti, al odrade sve se u njih pusti. Samo ne znam kakav im je low end jer su upareni s aktivnim subom pa ne znam gdje oni počinju a sub završava...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, moje iskustvo, subjektivni dozivljaj KRK RP8 je kao da slusam muziku iz kamenih ploca, zamucen mi je, ne u smislu mutan bass i to, nego ne mogu da objasnim, u 3 razlicite prostorije sam slusao 3 razlicita para i uvek mi je bio isti osecaj... S druge strane KRK Vxt6 recimo je daleko bolji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Dali je bolje kupiti slusalice do 150e no da promenim alesise m1active 520 da uzmem nesto drugo do 400e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jos jedan glas za vxt6, bolje skupi jos malo pa uzmi njih, mnogo jasniji zvuk.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
citao sam po forumu da za manje para uzimas Adam A5X i mnogo bolji od vxt6
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dali neko ima izkustva sa Melodyne? | Nocni-Ekspres | Audio Software | 11 | 17-07-2013 02:46 PM |
Dali neko ima izkustvo sa Softube TSR 1? | Nocni-Ekspres | Audio Software | 9 | 02-07-2013 09:30 PM |
Dali ima neko ko se bavi odrzavanje web stranice? | saki | Kupujem/trazim | 0 | 29-06-2012 08:51 AM |
dali neko rad i sa melodyne2 | saki | Tutorijali | 11 | 21-02-2011 06:42 PM |
Dali neko koristi pro tools 8 | saki | Audio Software | 10 | 15-03-2010 09:42 PM |