Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2013, 05:23 PM   #11
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
valjda je do toga ?to sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi
Pa sad, publici uvek mora? da se dokazuje? ispočetka. Čak i kad si Pol Makartni. Imam gomilu prijatelja koji nad jednom pesmom bdiju po ?est meseci i stalno ne?to kao popravljaju, ustvari komuniciraju sa samima sobom umesto sa publikom. A komunikacija sa publikom je smisao pop muzike, ili se u međuvremenu ne?to promenilo, a mene niko nije obavestio

Jb? album, daj drugi singl, pa onda treći. Album ionako niko neće da kupi, a i ako ga skine za D? izabraće dve ili tri pesme zbog kojih bi platio kartu da te čuje u?ivo. Ostale pesme mu garantovano nisu va?ne, a i na osnovu neke tri mo?e da pretpostavi u kom si fazonu.

Pozdrav,

Vasa
Old 07-11-2013, 09:47 PM   #12
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Album ionako niko neće da kupi, a i ako ga skine za D? izabraće dve ili tri pesme zbog kojih bi platio kartu da te čuje u?ivo.
Zavisi od izvodjaca , mada i vise od samog slusaoca.

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 10:23 PM   #13
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

malo atmosfere sa sinoćne svirke:

snimci su očaj, kamera je snimala 5.1. probao sam bar mao da sredim neki šatro stereo zvuk da bi moglo da se kači na yt.

što se tiče ove priče, uvek moraš da se dokazuješ. tačno. ali ja nisam rekao da neću da se dokazujem. rekao sam da nemam potrebu da se dokazujem nikome drugome osim samom sebi. jer prosto, nisam klinac koji bi da se dokazuje, nego sam dovoljno zreo da bih da radim lepu muziku koja će živeti. a ja sam najzadovoljniji kada je publika zadovoljna, sa druge strane moram da ispunim neke svoje kriterijume. naravno, i taj neki paul (ko god to bio hehe) je više gledao svoje srce prvo da namiri a publika je tu bila da shvati, i nije joj bilo teško jer je čovek već pravio prelepe pesme:

http://youtu.be/DJIdW2vST0M

nisam siguran da je to rađeno samo da bi se dokazao publici.. pa nisu beatless-i kiss, pobogu..

eeediiiit: ograđivanje: nisam se poredio sa bitlsima!

Last edited by HeatMan; 10-11-2013 at 12:01 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 10:53 AM   #14
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

imaš plug steinbergov mix convert 6to1 koji ti može pomoći oko sređivanja stereo podmixa. kolko kontam, najbolje je da ugasiš rear kanale
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 03:30 PM   #15
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ugasio. ali kad je u tom modu onda jako čudno prima zvuk kamera, ne znam šta radi i kako, ali jbg. zvuk sa bine se jedva čuje, čuje se samo buka otpozadi... mada par drugara mi je reklo da smo bili pretihi.. a i sa tom jačinom je dolazilo do one mikrofonije. moramo da nađemo neku ozvuku, definitivno.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules