Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44997)

HeatMan 01-11-2013 01:56 AM

Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LzYJHF_MldE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

PETAK 8. NOVEMBAR, BO?IDARAC. Eva Braun, Baobab, i Aleksandar Stanojkovic nastupaju u okviru festivala "Vračar Rocks" vidimo se tamo!

Znak 01-11-2013 08:08 AM

Re: Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA

Super. Ovo kad bi se uradilo u fazonu U2 bilo bi moćno.

HeatMan 01-11-2013 01:45 PM

hvala! :) pa postoji.. i baš je u2 sa ovim delayom na gitari.. :) s tim što moram ponovo da je snimim

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fFIYR3FxyqY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Znak 01-11-2013 02:54 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 351974)
hvala! :) pa postoji.. i ba? je u2 sa ovim delayom na gitari.. :) s tim ?to moram ponovo da je snimim

Da, eto i tebe je povuklo na tu stranu.

?to se tiče ponovnog snimanja... Za sedam dana svira? sa Evom Braun. Njihov frontmen mi nedavno reče da od osamdeset objavljenih pesama nijednu nije snimio u dve verzije. A ja snimio pedesetak verzija pesme "Avenija" i jo? je nisam objavio. Mislim da je njegov pristup mnogo pametniji.

HeatMan 01-11-2013 03:07 PM

i ja isto tako funkcionišem, pa se pitam da li to da radim uopšte.. ali s obzirom na to da izdajem prvi album, trebalo bi sve na mestu da bude. :) jer kako bajaga kaže (parafraziram) "za prvi album imaš ceo život a za drugi već pet godina. kome je prvi album loš, taj neka se zapita"

:)

Znak 05-11-2013 09:11 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 351979)
"za prvi album ima? ceo ?ivot a za drugi već pet godina. kome je prvi album lo?, taj neka se zapita"

Da, ali isto tako ovde na forumu neko reče da za jedan dobar album treba prvo da upropasti? dva. Taj strah od lo?eg prvog albuma je definitivno kočnica koja je mnogima pojela godine. Ponekad mislim da se treba namerno truditi da prvi album bude ?to gori.

Filip_ 05-11-2013 05:34 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 352141)
mislim da se treba namerno truditi da prvi album bude ?to gori.

Ne vidim smisao :).

Da li to vazi i za ostale profesije (samo za umetnost ili i ostale radne ljude?)

Doktoru prvo da riknu 2 pacijenta pa tek onda da pocne da leci? :rotfl:

Slikar prvo da slika levom nogom (uz flasu vinjaka) prve slike za izlozbu, pa tek za drugu, trecu da pocne da zaista slika kako zna i ume?

itd, itd.

:D

P.S. - Vecina glumaca ne vidi vise od jednom (premijera) svoj film, uvek se nadje mesta za poboljsanja, mnogi muzicari ne slusaju svoje pesme (isti razlog)...glavno uzivanje traje dok traje i proces stvaranja (analogno tome, proces zavodjenja zenske osobe uvek budi najvise adrenalina, posle kad ujutro u krevetu zapalis pljugu i nije ti nesto cela prica :D).

Znak 05-11-2013 07:26 PM

Quote:

Originally Posted by Filip_ (Post 352152)
Ne vidim smisao :)

Ti si ukino smisao
tako ?to si prvu reč
u mojoj rečenici zbrisao.

Arthur 06-11-2013 02:54 AM

Vidimo se tamo, i ja i moja Midas Venice F24 dolazimo :)

HeatMan 07-11-2013 03:32 PM

hehe.. vidimo se sutra! :)

što se tiče ove rasprave, oba pogleda su sasvim legitimna. ali zavisi od osobe do osobe.. Ja npr se ne osećam kao da mi je ovo prvi album, iako to u ovom žanru muzike jeste.. tj nemam tu potrebu da podelim sa ljudima nešto što je ishitreno i nedovršeno..

valjda je do toga što sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi :)

All times are GMT +1. The time now is 09:48 AM.