![]() |
Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LzYJHF_MldE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
PETAK 8. NOVEMBAR, BO?IDARAC. Eva Braun, Baobab, i Aleksandar Stanojkovic nastupaju u okviru festivala "Vračar Rocks" vidimo se tamo! |
Re: Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA
Super. Ovo kad bi se uradilo u fazonu U2 bilo bi moćno.
|
hvala! :) pa postoji.. i baš je u2 sa ovim delayom na gitari.. :) s tim što moram ponovo da je snimim
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fFIYR3FxyqY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
?to se tiče ponovnog snimanja... Za sedam dana svira? sa Evom Braun. Njihov frontmen mi nedavno reče da od osamdeset objavljenih pesama nijednu nije snimio u dve verzije. A ja snimio pedesetak verzija pesme "Avenija" i jo? je nisam objavio. Mislim da je njegov pristup mnogo pametniji. |
i ja isto tako funkcionišem, pa se pitam da li to da radim uopšte.. ali s obzirom na to da izdajem prvi album, trebalo bi sve na mestu da bude. :) jer kako bajaga kaže (parafraziram) "za prvi album imaš ceo život a za drugi već pet godina. kome je prvi album loš, taj neka se zapita"
:) |
Quote:
|
Quote:
Da li to vazi i za ostale profesije (samo za umetnost ili i ostale radne ljude?) Doktoru prvo da riknu 2 pacijenta pa tek onda da pocne da leci? :rotfl: Slikar prvo da slika levom nogom (uz flasu vinjaka) prve slike za izlozbu, pa tek za drugu, trecu da pocne da zaista slika kako zna i ume? itd, itd. :D P.S. - Vecina glumaca ne vidi vise od jednom (premijera) svoj film, uvek se nadje mesta za poboljsanja, mnogi muzicari ne slusaju svoje pesme (isti razlog)...glavno uzivanje traje dok traje i proces stvaranja (analogno tome, proces zavodjenja zenske osobe uvek budi najvise adrenalina, posle kad ujutro u krevetu zapalis pljugu i nije ti nesto cela prica :D). |
Quote:
tako ?to si prvu reč u mojoj rečenici zbrisao. |
Vidimo se tamo, i ja i moja Midas Venice F24 dolazimo :)
|
hehe.. vidimo se sutra! :)
što se tiče ove rasprave, oba pogleda su sasvim legitimna. ali zavisi od osobe do osobe.. Ja npr se ne osećam kao da mi je ovo prvi album, iako to u ovom žanru muzike jeste.. tj nemam tu potrebu da podelim sa ljudima nešto što je ishitreno i nedovršeno.. valjda je do toga što sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:48 AM. |