|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
zapravo ova pesma slušana bez spota i nema socijalnu tematiku. Spot je samo naglasio mogućnost vođenja u tom pravcu. i dalje je daleko od "op op opa, dolazi evropa, sad će da nas biju sile svecke milicije", sa zurla-like sax temom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
A koju ima, ljubavnu?
Bez obzira, mislim da smo se bavili tematikom ovakvih pesama mnogo više nego što one to zaslužuju. U nedostatku pravih stvari.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 01-11-2013 at 12:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() E sad, kad se radi o mlaćenju intelektualne prazne slame, ja volim istočnjačku misao a u Zen-u je (za razliku od toga kako mi na zapadu to obično vidimo) istina dvojaka, polarna, dve naizgled suprotstavljena viđenja koja se zapravo nadopunjuju. Dakle dve istine koegzistiraju. Jedna objektivna istina je da ovo, ovaj spot, nije ništa suštinski bolje od onoga na drugoj temi - ako se gleda ideološki. Sa druge strane, istina je i da je odličan spot i da čini ispričanu priču ozbiljnijom. U neku ruku, spot vrši mentalno prevezivanje u odnosu na stihove i priča priču koju muzika podupire a zapravo je možda nije ni bilo u originalnom tekstu. Dakle to su dve različite istine koje koegzistiraju. Ili možemo reći da je vikler truba - jer je estradni umetnik koji je čini se, izdao ideale, ili da je super - jer je muzički talenat i objektivno, neka vrednost postoji u njegovoj muzici. Ako uzmeš nečiju izjavu i izvučeš je iz konteksta, oduzmeš joj način gledanja na ono o čemu je govorila, lako je napraviti zamenu teza i pronaći manjkavost u razmišljanju i stavu neke osobe. ![]() Pozdrav! ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ?alim se, nema be?anja, nipo?to. Mo?da po zenu svaka tema zaslu?uje istu pa?nju, ali ja ipak mislim da neke zaslu?uju veću a neke manju. U ovoj napisah svoje tumačenje poruke pesme i nemam ne?to pametno da dodam, ali ako se pojave i neka drukčija viđenja rado ću i dalje učestvovati u diskusiji.
![]() |
![]() |
#15 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
pojma nemam ko su ti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
mislio sam da su sa tim odavno zavrsili po izlasku iz "stenare" :]]]
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 01-11-2013 at 11:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
lele bre ljudi o cemu vi razglabate , mislim koja je "umetnicka poenta pesme grupe bed kopiz" auu pa to je takav paradox
![]() lepo rece artur "bleja?ko-zajebantska" i toliko... a poenta spota je da se ponovo vrati hajp na samu pesmu esi mi dobar i na samu vec sad uzrecicu esi-mi-dobar... jer se svi popalili pa sa svima tako pricaju... i posto od tog repa nema repa sem ako se ne nastupa, da malo vise dignu ljude i skrenu paznju na sebe da sutra uzmu koji dinar...a ovaj spot je opet pokazao koliko su oni veliki ma sta pricali ljudi...vole to sto rade ceni ih publika i toliko... sta ima razglabate o poenti... znas timbe je sedeo u kotezu i reko hmmm... daj da smislimo pesmu esi mi dobar, umetnicki ciljano na ekonomski disbalans proevropeizovane medijske mase kroz kulturoloshki aspekt jednog mladog sociopate... jes` zabole ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi Will I Am singl - odlicno!! | DaBear | Razno | 14 | 06-05-2013 10:36 AM |
Alex Clare - Too close - ODLICNO ! | DaBear | Razno | 0 | 09-09-2012 05:06 PM |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |
snimanje zvuka, mikrofoni ,odlicno | mitre | Tutorijali | 0 | 01-02-2005 11:31 PM |