Re: "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)
nema razloga ni da oni karikiraju njihovu muziku, to je produkt vaše mašte. željko je radio jedan od sarsovih albuma (da ja znam za to), a vikler je jako dobar drugar sa kovom (frontmenom sarsa). sa druge strane, sars je u pesmi "mitohondrije" dovoljno iskarikirao alternativce. sa druge strane, koji uzrast ide na bad copy? ista je priča kao i kod sarsa. opet, ništa protiv njih (bad copy) jer su mi svi dragi i svaka im čast, jer su uspeli. ali čemu spominjanje toga? da vikler želi da mu gerijatrija dolazi na koncert u kolarcu svirao bi i dalje violinu, ili misliš da je ova zajebancija za stariju ekipu?
ova "zajebancija", pošto je ne mogu nazvati pesmom jer znam da obojica mogu mnogo bolje, je samo jedna u nizu viklerovih zajebancija. ono što mene muči u celoj priči je to što glorifikujete tog čoveka, i svi pričate koliko je on talentovan, a te momente gde zaista pokaže talenat propustite. štaviše u toj celoj priči mi je najviše nejasan on sam, jer zatrpava narod ovako nekim glupostima, kada znam da može bolje i čuo sam neke albume koji (izgleda) nikad neće videti svetlost dana a mnogo su jači od ovoga... u muzičkom domenu ako ništa drugo.
edit: nastavimo li da se vrtimo u krug i da drvimo u prazno, ja se isključujem jer zaista nemam vremena da gubim na forumske rasprave koje ne vode nikuda. shvatite ovo moje uključenje kao dobronamernu kritiku.
|