![]() |
"o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)
http://remixpress.com/ne-radu-bageri...t-sky-wikluha/
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/D-J1BSrfp6A?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/D-J1BSrfp6A?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Re: "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)
hahaha u sta se pretvorio ovaj vikler, postao je pravi debeli producentski gmaz. Nije mi jasno sta on ima da peva o ovakvim stvarima kada se prodao u main stream i reklame, i kada je od dve reklame kupio sebi stan.
Doduse lepo je videti da je neko iz podruma radija SKC dospeo tamo gde jeste, iako je govno bio govno ostao :grin: |
kakav takav je , niko nije savrsen , ali humor je ostao ...
|
Quote:
|
zapravo postoji poruka iza svega ovoga
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Zapravo poruka je odlicna. Jako puno bendova eksploatise ideju socijalne problematike naroda, ponavljajuci ono sto narod vec zna. To je samo prazno trubljenje o problemima bez ikakve pouke kako stvari konstruktivno pomeriti unapred. Socijalno inspirisana pesma mora imati kvaku i nauk, a ne samo konstataciju sranja u kojem se nalazimo.
|
Quote:
|
Quote:
|
i definitivno ne traže 15k eura fix kao neki od ciljanih bendova. Ovo je samo "muzički" odgovor, istim rečnikom. Začudo, ja ranije nisam tako kontao stvari, a onda sam kod dosta prijatelja uočio taj revolt povodom "iskrenosti" takve postavke.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM. |