|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Member
|
![]()
Tek se sad setio. Evo: http://www.youtube.com/watch?v=Q8ifRs11wNk .
Edit: I ovo (teska metalika haha): http://www.youtube.com/watch?v=PTxG5MO17G8
"Decko ima mrak ton, ali koristi sve moguce pobolj?atore" ![]() Last edited by Sima Strahota; 17-10-2013 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]()
Simo, super je pesma, nisam je čuo do sada. Ako smem reći, ne zameri: Postoji par mesta gde se ne?to jako čudno de?ava sa tajmingom gitare u odnosu na bubanj, npr na početku. Ne kao da je kompletno netačna u ritmu, već kao da cela gitara kasni u odnosu na kick, pa stigne gruv pa opet kasni.
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
Ne zameram ni najmanje. Vrlo verovatno. Jako sam neuredan sa sviranjem jer sve to radim zbrzano da ne zaboravim sta sam hteo. Na koju pesmu tacno mislis? (Ili mislis na obe ?
![]()
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
Mislio sam na deponija kli?ea, sorry, nisam naznačio. U ovoj drugoj pesmi je gruv pravolinijski i logičan pa tu zato nema takvih problema, kontam.
![]() |
#85 |
Senior Member
|
![]()
Da, kao sto je Dusan primetio gitara na momente vuce unapred ali nije strasno. Interesantno je kako su gitaristi jedini koji povlace u napred dok vecina ostalih instrumentalista baca gruv na ledja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Member
|
![]()
Hvala na opservaciji. Nisam ni provalio. Mozda sam mrdnuo gitaru tokom rada u programu, mada verovatnije je do samog gitariste, odnosno mene. Debele zice, nizak stim, gitara zategnuta ko rusko-americki odnosi i nenavezbanost i eto .
Nego da se vratimo na temu; poenta su VST bubnjevi. Koristim Addictive Drums, ne zato sto mislim da je najbolji, vec zato sto sam to dobio od nekog na nekom disku i sam se vise ne secam. Provalio sam da moze da se izvede svaki kanal u miksetu FL-a (ili bilo kog drugog programa) i jednostavno mi je odgovarao suvi ton. Svidjalo mi se sto nije obojen i vec procesiran zvuk, vec se to ostavlja krajnjem korisniku. Pretpostavljam da su i ostali poznatiji VST fleksibilni podjednako. Jednostavno sam previse lenj da eksperimentisem. Ali stojim iza toga da na svakom VST drum-u mozes da dobijes zeljeni ton. Stvar je samo interfejsa, koji ti vise odgovara i u kom se lako snalazis. Isto kao i izbor DAW-a.
![]() |
#87 |
Member
|
![]()
Super Simo!
Evo jos jedne teske Metalike od mene, u pitanju je Supperior Drum Kit From Hell. Njega obozavam, mozda se na finalnom snimku ne oseca, ali dok ga slusam suvog u toku rada imam utisak da je u sobi, surovo je sirov. ![]() Inace mozda se nekom svidi, nekome ne ali ceo drive gitare je moj Fulltone OCD klon, nekako sam ga sastavio i radi i dan danas obozavam tu pedalu, eto da se malo pohvalim, ne pravim samo klavijature ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Member
|
![]()
like ali ni kick ni sner mi se nekak ne uklapaju..kao da su naknadno zaljepljeni..ne znam jel do mojih slušalica ili do mog pogleda na stvar
![]() inače ok a što se tiće vst bubnja čitao sam neke rcenzije i neke threadove po formima kako ovi , ajmo reči bolji tipa ssd, bfd nisu baš za neke velike manevre.. kao već su omaščeni i neke velike tretmane ne podnose..a kao one koji su najsiroviji i s kojima možeš što te volja navode se ez expanzije.. Addictive tek donekle, ali također s ograničenjem.. No sad naiđem na neka druga razmatranja i opet sve stavlja pod upitnik jedino stvar osobnog izbora ima nekakvu logiku. Last edited by damir23; 22-10-2013 at 06:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Pro Member