|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ne svrbi meni dzep nego hocu nesto pametno da kupim da mogu sa tim da radim kao covek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Najmudrije jeste da se zadrzi 2600K.
A ploca moze ASUS Sabertooth Z77 (nekih 250 evra) http://www.gigatronshop.com/maticne_...rtooth_z77-344 Nema PCI slot... Ono sto mene zabrinjava, kako je P8 crkla. Ja bih bacio bombu na Asus da mi Sabertooth X79 crkne. Platio sam, ima da mi svira! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Frag, ima to u onoj jednoj radnji koja se zove isto kao jedna komponenta računara (prekoputa studentske biblioteke), za celih ?est hiljada manje.
Edit: Ako već mora Sabertooth. Last edited by Ghost Dog; 28-09-2013 at 05:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
I ja se pitam kako je crkla.Napiso sam ovde na jednu temu kako mi se Pc restarta i kad sam sve isprobo sto je moguce bilo ostala mi samo ploca da se proveri.Ikad sam odno servisu i proverili plocu i rekli da je kvar na ploci i dali mi drugu jer sam imao garanciju.Inace nisu mi dali istu plocu dali su mu od Gigabyte Z68X UD3P-B3 i stavili moj 2600 na nju i radnu memoriju i ostale stvari
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
pa znaci ti imas sve, radi sve... zamenili su ti plocu?
nemoj sad nista novo da uzimas, sacekaj Haswell E + LGA2011-3 + X99 + DDR4. Ivy Bridge E je valjda LGA2011-2 ali radi na starom 2011 i izlazi ovih dana. Haswell E ce biti krajem 2014, postoje spekulacije da ce cak i on biti kompatibilan sa LGA2011 (sto bi meni veoma odgovaralo!). meni bi Haswell E od 1000$ omogucio 150-200% jaci ASIO a da NISTA drugo ne kupujem novo, samo sto je sve to naravno besmisleno jer i na 3820 mogu da odradim sve sto mi padne na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
imas li SSD u sistemu? Ako ne, ubaci SSD pa onda razmisljaj dalje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
To sto ti je maticna crkla je jednostavno - bad luck... Ja volim ASUS, jer je do sada radio najbolje, tj najstabilnije. Gigabajt isto nije los. Ostalo je podlozno cescem kvarenju - mada eto - nekad zla sreca hoce da, kad kupis ASUS - on crkne, a da neki MSI radi duze. @frag 200% jaci ASIO - tesko da ce toliko brze sve to raditi... S druge strane, kada izbace Haswell E, u najavi ce se naci neki Haswell X sa DDR5 podrskom i tako u krug... Ako to sto imas radi kako treba, cuti i uzivaj... Posveti se "softveru", da ne kazem - vestini muzike...
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Aj da kazemo da je 4770k bolji jedno 30% u najboljem slucaju, al realno u proseku je 20%, ti taj 2600 pod uslovom da je k verzija mozes da nasviras tako da bude isto 20% brz a i brzi, uzmi dobru plocu asus-gigabayte, z77 chipset(sabertoth,maximus V su sjajne ploce) i rokaj, uzmes ozbiljan kuler i 5ghz je tvoje i pride ti ostane jedno 150 da castis drustvo u kafanu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Evo odradio sam 2 slike sta imam tacno.Imam SSD za oparativni a ostale 2 s ata su za recording i vst libery.Trenutno kao maticnu plocu koristim Gigabyte Z68X UD3P-B3 valjda je ok ploca za moje srvrhe.
http://s14.directupload.net/file/d/3...ahfgq2_jpg.htm http://s7.directupload.net/file/d/3395/j7nflkcg_jpg.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba mi savet oko zvucne kartice za studio | Nocni-Ekspres | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-07-2013 12:15 AM |
Treba mi savet... | Atomic | Computer Hardware | 4 | 15-12-2007 11:35 PM |
Graficka u odnosu na maticnu | salenis | Computer Hardware | 5 | 02-11-2007 02:10 PM |
drajveri za plocu | Arthur | Computer Hardware | 4 | 04-09-2007 06:11 PM |
treba mi savet koji uad da uzmem | saki | DSP forum | 3 | 31-12-2005 05:45 PM |