|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Ja sam pre 10+ godina sastavio sebi računar sa K6-2 procesorom i Chaintech 5AGM-3 pločom (tad je CPU socket bio univerzalan
![]() ![]() Tad sam radio za bednu lovu, tako da para za ispravljanje gre?ke nije bilo sledeće (jedno) dve godine. ![]() Posle toga, povratak "korenima" (i prvi računar je bio Intel+Intel): Intel čipset i Intel procesor. Bez izuzetka. Eto, to je jedna od tih matorih priča. Objektivno (kao ?to i drugi reko?e), recimo da tamo negde od 2003 (dakle tu odmah posle mog fijaska), AMD-ovi su postali mnogo bolji po pitanju pouzdanosti i stabilnosti, i već ni tada ne bih imao rezervacija po pitanju sastavljanja ma?ine sa AMD procesorom, ali ..... ko se na "jogurt" opeče .... I na kraju, danas, kao ?to reče kolega par poruka iznad, najveći je fazon to ?to za iste pare .... tri tačke .... Last edited by Ghost Dog; 21-09-2013 at 04:18 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live 4/5 Benchmark | puRe | Audio Software | 6 | 27-07-2005 12:35 PM |