|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Ma, misli na crtanje automatizacije. Nema veze sa onim ?to se u uobičajenom ?argonu zove sidechain. Čoveku do?lo da ne?to napi?e, pa napisao
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
I ovo je isto dobar primer gejta, Synkro i Versa - She said
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Problem je sto mi koristimo ne licencirane proizvode i jedan isti vst ce kod mene da radi drugacije nego kod tebe. Imam db audiowere i stalno vraca vrednosti, a po meni je ok zvuk,jak je.BG Tech mnogo krci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Superoperater
|
![]()
Covek hoce gater - tj efekat koji note secka na 32 ili 16, u zadatom ritmu. Efekat je popularno nazvan "trance gate" i na primer Ubergate koji je Everlast dao je sjajan. Intenzivno koristim i Gater Pro, brz je i jednostavan. Ritam mu se moze nacrtati ispunjavanjem kockica, trajanje na knob - slicno kao ubergate :
![]() Postoji Sugar Bytes Turnado, izmedju ostalih MILION opcija, ima i takav GATER efekat. Izotope stutter izmedju ostalog, ali nije preterano prost, ako samo to treba, naravno pored trance - gate efekta ima jos hiljadu zezanja i manipulacija sa istim - "advanced piece of har... ovaj software" Image Line Gross Beat sam ostavio za kraj kao "the ultimate gater-scratch tool" @awacs Pa obican, klasican gate efekat mozda moze da uradi to, ali uz maltretiranje da se preko sajdcejn kanala salje trigger signal koji ce da otvara i zatvara gate - u ritmu nadolazecih trigera sa tog SC kanala, otvarace se i zatvarati signal na glavnom - ali to sto se dobije, nije stutter - vec trance-gate efekat... tako ga bar zovu ovi sto prave plaginove... Ko se navikne na ove automatizovane plaginove, nikakvo crtanje i drndanje sa SCom mu nece padati napamet, jer pruzaju daleko vise mogucnosti automatizacijom VST parametara od bilo kakvog "handjoba" i rucnog seckanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Po meni je najbolja kombinacija i jedno i drugo i automatizovni trance gatovi i melodije odsvirane na 16,32,64 takta.prvenstveno zbog mnogo mnogo vishe mogucnosti..i arpegiatori mogu da zavrshe posao u potpunosti..ovo je moje vidjenje na celu stvar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tremolator, Sound Toys
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Evo ozbiljnih korisnika Izotope Stuttera (cenim). Tamo negde od 5:15 bašbašbaš
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 09-09-2013 at 04:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Nasao sam super plug koji radi veoma prosto a daje super rezultate. Zove se Trance gater, i jos je free plug in..
Ali jbg zakasnio sam, vec sam uradio stvar za koju mi je trebao.. Hteo sam krajeve fraza glasa na nekim mestima da provucem kroz taj trance gater..ali sad sta je tu je.. U ovoj pesmi sam to hteo da napravim http://www.youtube.com/watch?v=GSv7sWJ35mI |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako se zove ovaj piano? | branoy | Audio Software | 13 | 30-03-2013 03:11 PM |
Kako provaliti koji je Dimarzio u pitanju??? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 2 | 02-07-2010 11:31 PM |
Kako se zove ova pesma ? | nixylive | Pricaonica | 0 | 07-02-2009 03:21 AM |
e ovo se zove koncert -17 | Mika Technika | Razno | 4 | 26-11-2008 05:36 PM |
Kako se zove? [fx teleport vs system link] | SumAnuT | Audio Software | 12 | 05-06-2007 05:07 PM |