|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kako se zove ono cudo sa kojim mogu da koristim resurse drugog racunara prerko mreze?
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mislis klaster...clustering
Za cubase/nuendo, ili za resurse uopste? Last edited by Sandzama; 29-08-2006 at 03:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
mislio je na fx teleport
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim za nuendo.
Fx Teleport se zove, saznao sam preko naseg revnosnog moderatoa, Leshe ![]() Mada i nuendo ima vst system link, trebalo bi preturiti manual da vidim sta moze sa time da se uradi.
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() Moze da se uradi svasta i sa linkom, ali samo ako i u drugom kompu imas karticu sa dobrim ASIO2 drajverima...Poz. FX Teleport je za nijansu bolje rjesenje, ukoliko zelis koristiti vise VSTi (cini mi se da ne mozes miksati trekove koji se nalaze na drugom kompu, neka me neko ispravi ako grijesim...), dok sa linkom mozes mnogo toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A zar nije lakshe sastaviti dualcore zverinu sa jednim dobrim audio interfejsom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
sx od v2.0 podrzava SMP/SMT kolko ja znam. Pa bilo je dual i quad cpu masina jos za vreme PI. Mislim, cemu akanje. Proda te 2 i sastavi (ili mu neko sastavi) jednu Zver ![]() Last edited by Sandzama; 29-08-2006 at 05:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
E sto je navalio covek
![]() Imam jedan laptop, Inspiron 9400, DualCore Yonah @1.66 GHz i imam desktop AMD 64 3200+. Mislim da je to sasvim dovoljno i da zadovoljava mnogo vise potreba od jednog desktopa ili jednog laptopa. @Diviner, evo citam po peti put ali mi nije jasno sta si hteo da kazes ![]() Da li je bolji fx teleport ili vst system link? Sta mogu sa jednim a sta sa drugim? Ne zelim da mixam trake koje su na drugom kompu, zelim samo da pokupim sirovu snagu sa amd-a za vst(i). Da li bi ASIO4ALL mogao da odradi posao za system link?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako se zove ova pesma ? | nixylive | Pricaonica | 0 | 07-02-2009 03:21 AM |