|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znaci ne predlazes workstation za uzivo nastupe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Da bi sve to radilo preko lap topa live mora i lap top da bube dosta jace konfiguracije da bi sve to radilo stabilno, tako da ce te opet kostati preko 400E, moj savet bi bio Roland G1000, koji i nema tako los sound sobzirom da ga i dan danas mnoge poznate licnosti iz sveta muzike koriste, ali trazice da dobro zagrejes stolicu da bi sve zvucalo kako treba a cena mu se vrti tu negde oko 400E.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
nadji polovan korg pa50. U principu je tesko sranje i komad plastike, ali ce ti zavrsiti posao
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Korg 01w je workstation, mislim 16 midi kanala, verovatno 32 polifon. ima flopi koji verovatno, zbog starosti ne radi... ako radi, super, na njemu memorises zvuke i sl.
moze se naci oko200e XP60 je super masina 16 timbrala, 64 polifon, cena oko 250, workstation svi nabrojani sinthovi nemaju solo zvuke (???), imaju min 8 kanala a obicno 16 sto znaci da mogu svirati 16 instrumenata odjednom ako radis midi sa laptopom, radice i p3... ako ne vuces dodatne zvukove sa njega vec samo midi. sve pesme mozes raditi u midiju i to ce zvucati super iako iz 90' godina, sve pobrojane su masine na kojima su radjeni hitovi... mirno mozes kupiti bilo koji. ps. Workstatione (korg01w, xp60, yamaha w5/7...) koristis sa njihovim sekvencerima tj ne treba im komp. sam snimas a onda memorises na floppy. Kako su floppiji stari, imas rizik.. zato uzmes notebook ili laptop , cepnes midi kabl na usb i radis workstation sa njim i nekim od pobrojanih sinthova. Aranzeri su kafanska varijanta sa gotovim ritmovima sto olaksava rad tj na brzaka menjas bubnjeve, pratnje i lakse se snalazis uzivo tj radis promene u letu ps2. Vazno!: nauci malo vise o tehnici posto je to vazno za komponovanje muzike- na sinthu program, cubase SX2 pa nadalje, sonar4 pa nadalje- manje napreze pc... Last edited by nikolaivanic; 17-08-2013 at 11:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
i ja sam svojevremeno kupio Atari i drzao ga bez veze dve godine u strahu od ucenja .. maltretirao sam se sa sekvencerom SY99 koji je dobar ali izgubis oci na malom ekranu. Kada sam poceo sa atarijem, otvorilo mi se. MNOGO je lakse na kompu i brze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ok.
Recite mi sta mislite o ovom modelu, vidim noviji je i kaze profesionalni... http://www.skalabgd.com/proizvod/Cas...-7000/269.html Ako ne moze link onda to je Casio CTK 7000? On je nov oko 50000din. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Pristojan zvuk, aranzer, za sto manje pare, a da nisu narodnjaci (ne treba sempl "setove" i te gluposti) - Korg i30. Ali stvarno. Ortak ga je kupio dok sam bio u Srbiji i igrali smo se jedno popodne sa tim aranzerom. Zvuci sasvim korektno! I napravljen je k'o tenk. A kosta nesto tipa 250e!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Gde je granica neukusa u tekstovima pesama? | alek019 | Promocija radova | 111 | 16-10-2009 09:25 AM |
Koja je ovo stvar? | SumAnuT | Razno | 5 | 14-05-2009 12:42 AM |
Master klavijatura - koja? | akordeonista | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-04-2008 03:12 AM |
Koja klavijatura za bend? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 14-09-2005 12:33 AM |