|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koja klavijatura bi najbolja bila za svirku sa bendom?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Yamaha motif ES
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Kakav bend?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Rok bend, sa naglaskom na dobre zvukove, ne trebam neke opcije kao sto je semplovanje...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Najjeftinija, a doobra kombinacija - Roland A33 + Roland jv1080 Session expanded, moze i Roland xp30 ili Korg Triton le (ako ne smeta losija dirka), pa i Yamaha s30, a najbolje, kao sto rekoh Motif ES 7(npr.), moze i Triton Extreme, Roland A37 + Fantom xr.........
A, ako je u pitanju budzetska varijanta, zavrsavaju posao i Korg X3, X5d, N364, legendarni 01w/fd.....Roland xp10..... ..a ono sto bih ja voleo da nosim na stage... Daj 15000e, pa ces da vidis sta je.... ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Yamaha s90 - fantastičan piano (kojeg nema na MotifES), isti ton engine kao na Motif-uES, jedna od najboljih imitacija tipke klavira
Minus: 2000€, nezgodna za transport |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ja uglavnom sviram tako neku muziku, i sviram na xp-30...
Apsolutno zadovoljan... Ako uspes da nadjes xp-30, to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
E ovako, ja prodajem onaj gore spomenuti, legendarni KORG 01w/fd, ako te zanima, javi se. a sto se tiche zvukova imam ih preko 1000. to sve dobijes + gigbag... a imas i online podrshku od mene kad god nesto zatreba
![]() Nju sviram poslednje 3 godine a i danas je koristim za svirke ali posto je stigao PC2 i jos ponesto onda je vreme da je neko preuzme i veruj mi da je odlicna za svirku... Last edited by MHz; 26-07-2005 at 07:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ja koristim Yamaha DX 7
jeste da je stara ko Grčka,ali brate,?to je ta klavijatura dobra...
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jos par ideja za "rabljene" sinteve:
Triton Classic ili LE Motif 6 (classic) mislim da je motif bolji za klasicne klavijature tipa rhodes, hammond, piano itd. Triton nije los, ima dobrih sintova i padova, nelose orgulje, ali piano je sr.. ako u tvom bendu ima puno distorzije na gitari - dok sam ga imao, nije mi bio neka sreca za to. u svakom slucaju nebi isao na starije korgove od toga, obzirom koliko su ovi danas pristupacni po cijenama. Triton LE je super jer je mali i lagan. to covjek tek shvati nakon 30 i vise svirki koliko je to bitno.. ![]() Last edited by clusterchord; 13-09-2005 at 11:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Master klavijatura - koja? | akordeonista | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-04-2008 03:12 AM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |
Bend METEOR | Vedran | Promocija radova | 2 | 12-09-2004 08:32 AM |