|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ne znam puno o hardveru, softver sve manje pratim...znam donekle o oba koliko moram...ali mislim da je DAW danas NAJMANJI problem u muzici...!
Nisam ovo hejterski rekao, ali ljudi su svesni da i polovan c2d od 100 eura - eto "radi posao"... ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
moje znanje nije nit nula a nit ne znam kako veliko kaj se tiće svega ovoga, ali...realno gledajući eventualno iskoristivo da ima? neke stare kante pa ajde da ih zaposlimo-no nastat će problem ?to te stare kante u principu nimaju dovoljno pogonske snage da tjeraju novije plagine ili vsti-ove..
A sad dal da kupim dvije-tri novije ma?ine ne?to slabijih performansi pa da se jo? hebem oko pomenutih kalibracija i sličnih pizdarija ili kupiti jedan jači stroj koji će sve to podnositi sam uz drastično manje cinclanje oko postavli ....da su to sad vsti ili plagini u pitanju koji su namjenjeni nekakvim NASA projektima pa jo? ajde-de, ali sve to rađeno je za ma?ine koje kojima raspola?e svatko ko se bavi tim biznisom -Mislim da računica postaje sasvim jasna no dakako moje je to mi?ljenje koje apsolutno ne mora biti točno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nijedna od postojecih opcija mi ne omogucuje da koristim staru masinu na jednostavan nacin, bez suvisnih kablova, pod-pod-projekata itd. What a pitty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FX Teleport + windows server | silzg | Razno | 16 | 10-07-2011 04:59 AM |
FX teleport | gricko | Computer Hardware | 2 | 07-04-2009 02:26 PM |
Kako se zove? [fx teleport vs system link] | SumAnuT | Audio Software | 12 | 05-06-2007 05:07 PM |