|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ja nemam nista protiv ovakvih akcija u muzici, sta vishe volim hibridiziranje
![]() Odmah me asocirala pesma na ovo, s tim sto ovi Izraelci to rade vrlo maestralno, mada i ovi sto je DaBear okachio yebu kewu A i ovo je zlo kolko je doyaya Last edited by silicon science; 30-06-2013 at 12:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @ontopic Koliko čujem ima nekih 'citiranja' prodigievskih farbi. Meni je najjači deo build up sa semplovima ma?ina, 'say hello to the robots', i deo koji kida posle toga. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Cenim očigledan trud i talenat i verujem onima koji ovo prate i deklari?u kao inovativno jer to i čuju, samo, eto, meni se ne sviđa, po?to ni?ta od prethodnonabrojanog ne mogu lično da osetim i da razumem.
Zapravo, problem je mo?da i druge vrste... A to je činjenica da ovo nerazumevanje poku?avam sebi da objasnim, ili, da budem banalan, pitanje koje postavljam sebi je - koji mi to emotivni ili mentalni "receptori" fale zbog kojih se u mom slučaju ne de?ava bilo kakva reakcija? I onda počenem da razmi?ljam, da sam sebi projektujem zaključke o ljudima koji ovo kapiraju, a to je najveća gre?ka, priznajem. I ujedno se izvinjavam ?to skrećem temu, namera nije bila niti će ikada biti da raspravljamo o ukusima. Ali o su?tini, mislim da je čak i po?eljno. ![]()
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Puno desavanja, puno raznolikosti, agresivno..po meni, sve je sjajno ''glued''. Svidja mi se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav riff ! Kakvo lozenje od pesme! (rock) | DaBear | Razno | 10 | 25-05-2013 07:14 PM |
kakvo preterivanje od outboarda !!!! | DaBear | Razno | 9 | 12-02-2010 03:21 PM |
Kakvo preterivanje !!??? | DaBear | Razno | 14 | 18-10-2009 01:06 PM |