![]() |
kakvo krljanje !!
opasno krljanje..im mega retro delova od polovine i sve radi opasno..a tek u klubu !!??
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/88tUS0tZ4gg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: kakvo krljanje !!
Dobro i bolesno,promenio je gomilu fazona u pesmi,ucinilo mi se kao da slusam miks 3 razlicite stvari.
|
zar nije ovo dvojac koji je bio u pendulum-u ?
|
Jeste.
|
Ne znam, meni je ovo odvratan mjuz. Koncentracija svega ?to ne valja u savremenoj elektronskoj muzici.
|
Quote:
|
Quote:
Nirvana/Silvana. Pendulum od punk benda do ovih 'krljanja'. Be?e mi simpatično videti Mengele Aleka (Bloodbath) za bubnjevima, sinoć na Cecinom koncertu. :) Neću ni ja da se uzbuđujem. :) |
Quote:
|
Quote:
Ovo u meni izaziva isti osećaj kao i Death Metal. Mnogo buke i mnogo truđenja oko nečega. 0 finese, 0 du?e i 0 originalnosti, da ne pominjem da sve zvuči kao megamix od 30 traka u jednoj. |
jebena je stvar,Rob Swire je stvarno genijalac..cemu to generaliziranje na ameriku? ovo nema apsolutno veze s amerikom,amerika je totalno popu?ila sve ?ta je Europa dala...ovo je electro house koji se razvijo jo? iz francuskog housea i njegov dana?nji oblik je ovakav...za?to? zato jer mogu...jo? da netko sad ubaci skrillexa u ovu raspravu i za sve okrivi njega,to bi bilo predivno <3
|
All times are GMT +1. The time now is 11:49 PM. |